EFTERÅRSFERIEN I BILLEDER

SMUKKE SKIVE #14 OG LIDT OM UGENS PLANER

Jeg har haft kameraet med en tur i skoven og har taget disse efterårsbilleder – der er så pænt i skoven lige nu. Jeg har fri i dag efter en arbejdsweekend og dagen skal bruges på rengøring i vores lille hjem – det trænger. Måske jeg også skal ud og gå eller løbe en tur i skoven, det er med at nyde de smukke blade inden de alle sammen falder af.

Resten af ugens hverdage kommer til at stå på arbejde. På onsdag har jeg fødselsdag, så Birk og jeg skal ud og spise sushi om aftenen, og så kommer min mor og passer Karla imens. I weekenden skal jeg holde fødselsdag for familien og svigerfamilien – jeg har inviteret på tapas buffet herhjemme og jeg glæder mig til en hyggelig aften! På søndag skal jeg ud og spise frokost sammen med min mor og søster – en meget forsinket mors dags gave. Har I nogle spændende planer i løbet af ugen?

Læs også: Smukke Skive #13

4 kommentarer

 • Ida

  Stort tillykke med på onsdag 🙂 Det lyder lækkert med sushi fejring 🙂
  Min uge står på arbejde og så får jeg nøglerne til min nye lejlighed på fredag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak søde Ida 🙂
   Ej det bliver spændende! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det hyggeligt!
  Jeg har ikke det helt på plads med mine planer, med ved da, at jeg bla. skal holde pizza-hyggeaften med min far og lillesøster, mens storesøster K og vores mor er til koncert, ud at se på et hus, til Lystændingsfest i Salling med koncert på Nytorv, spise brunch på cafe lørdag og slutteligt til Hamburg søndag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Hold da op, sikke en masser herlige planer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSFERIEN I BILLEDER