EFTERÅRSFERIEN I BILLEDER

PODCASTS DU SKAL HØRE #21

1. DET PSYKIATRISKE HOSPITAL
To reportere fra Radio 27syv har undersøgt livet på et hospital for psykisk syge. De er kun udstyret med mikrofon og overfaldsalarm. Podcasten består af fire afsnit og man får et spændende indblik i livet på et psykiatrisk hospital og møder forskellige patienter. En meget interessant podcast.

2. MORFINBYEN
Fredericia har et stort problem med morfin – deraf navnet “morfinbyen”. Rigtig mange mennesker (fra alle sociale lag) i byen bliver afhængige af morfin og kommer ud i misbrug der ødelægger liv, venskaber og familier. Podcasten består af tre afsnit, hvor vi møder forskellige personer som har den ene eller anden relation til morfin. En spændende og tankevækkende podcast.

3. ER DU SINDSSYG?
Forfatteren Karen Fastrup mistede besindelsen en aften i 2015 og endte med at stå med en stor køkkenkniv og true med at slå sig selv ihjel. Karen var blevet ramt af en psykose og blev indlagt. I podcasten fortæller Karen om sammenbruddet, indlæggelse, diagnose osv. og hun taler med folk der var omkring hende da hun blev syg. En super fin podcast.

Læs også: Podcasts du skal høre #19
Læs også: Podcasts du skal høre #20

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSFERIEN I BILLEDER