GLIMT FRA UGEN DER GIK #19

FRAKLIP #36 OG LIDT OM UGENS PLANER

Det er ved at være længe siden jeg har delt fraklip her på bloggen – men det er også begrænset hvad der efterhånden er af “0utfit” indlæg. Fraklippene her er fra sommeren og har nu endelig fundet vej til bloggen.
Uge 42 er allerede godt i gang og uge 42 er lig med efterårsferie for manges vedkommende. Vi holder selv lidt ferie, så efter arbejde i dag kører vi en tur i sommerhus nordpå, hvor vi skal være indtil på lørdag. Jeg glæder mig til nogle gode fridage i sommerhuset uanset om vejret bliver godt eller skidt. Har I efterårsferie?

Læs også: 8 ting du kan lave i efterårsferien i sommerhus

2 kommentarer

  • Ida

    Det lyder hyggeligt med sommerhus 🙂
    Jeg har heller ikke ferie, men nyder stilheden på kontoret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #19