MASSER AF "GØR-DET-SELV" IDEER TIL HALLOWEEN

GLIMT FRA UGEN DER GIK #19

Der har ikke været “glimt fra ugen der gik” de sidste par uger, men der er heller ikke sket de helt vilde sager, så I er ikke gået glip af noget ;–) I dag deler jeg atter små glimt fra den forgangne uge – jeg synes nemlig at det er lidt hyggeligt at følge op på ugen der er gået, så mon ikke disse indlæg begynder at komme igen?

Sidste uge bød blandt andet på en lang gåtur i skoven efter arbejde. Jeg vil gerne blive bedre til at komme ud og gå en tur når jeg kommer hjem hver dag. Det er rart at få lidt luft til hovedet og få rørt benene – også selvom jeg får masser af frisk luft og skridt på job, så er det bare lidt noget andet at komme ud i skoven og gå en tur. Ugen bød også på narrestreger fra Karla. Hun er simpelthen en lille krudtugle med ild i røven, og man kan nærmest ikke vende ryggen til hende i 2 sekunder før hun laver unoder ;–)

Ugen bød også på arbejde mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag, og mine morgener startede pænt ud i smukt efterårsvejr. Torsdag aften var jeg en tur i Viborg sammen med min mødregruppe. Vi ses alt for sjældent nu hvor vi ikke er på barsel længere, så det var virkelig hyggeligt at ses igen. Vi var ude og spise sushi og det var så lækkert.

Lørdag inviterede vi os selv på aftensmad hos min mor og papfar. Her var også min søster og co., så det var rigtig hyggeligt. Vi fik noget godt at spise og ungerne legede sammen. Billedet er af min søster og Karla. Søndag stod den på 2 års fødselsdag hos Karlas fætter, hvilket var en rigtig hyggelig dag. Har I haft en god uge?

Læs også: Glimt fra ugen der gik #17
Læs også: Glimt fra ugen der gik #18

2 kommentarer

  • Jeg synes også at disse indlæg er så hyggelige, men til tider svare at vedlige holde 🙂
    Elsker billedet med Karla på bordet. Det er så sødt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MASSER AF "GØR-DET-SELV" IDEER TIL HALLOWEEN