LØBEMUSIK #1

ØNSKELISTE

LINKS: 1. Bjergblomst te // 2. Ørestikker // 3. Sneakers // 4. Løbesko // 5. Læbestift // 6. Vippe serum

Der er ikke længe min fødselsdag og derfor har jeg lavet mig en ønskeliste til dem der skulle have interesse i sådan en ;–) Det første på listen er bjergblomst te fra Chaplon. Jeg er lige løbet tør for fuldmåne te derfra, så nu vil jeg gerne prøve denne her – den lyder nemlig god. Nummer to ting på listen er et par ørestikker – de fine og enkle, og så passer de godt sammen med mine Stine A ørestikker, som jeg altid har på.
Tredje ting på listen er et par New Balance sneakers. Jeg elsker NB sneakers og har i forvejen fire par – disse sølvgrå vil passe perfekt til “samlingen”. For at blive i sko afdelingen, så ønsker jeg mig også et par nye løbesko. Jeg elsker mine Nike sko, men de kunne godt trænge til at blive skiftet ud.
Jeg ønsker også mig en bestemt læbestift fra MAC, men det ser desværre ud til at den er udsolgt på nettet. Farven hedder “Pink Plaid” og er en mat læbestift. Den er ikke så pink som den ser ud til, men mere mat og afdæmpet. Min søster har den og den er bare så flot. Sidste ting på listen er vippeserum fra Revitalash. Jeg har længe drømt om at prøve vippe serum, og jeg har kun hørt godt om den fra Revitalash.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØBEMUSIK #1