I OKTOBER SKAL JEG...

LØBEMUSIK #1

  

  

  

  
Jeg har længe haft en periode hvor jeg har lyttet til podcasts på mine løbeture, men nu er jeg vendt tilbage til musikken – og det giver i den grad mere motivation og gejst hos mig. Jeg har “nemmere” ved at løbe, holde tempo og give den lidt mere gas når jeg hører musik i mens. Jeg tænkte at jeg ville dele lidt ud af min løbe playliste – og smid meget gerne en kommentar med tips til godt løbemusik!

Læs også: Yndlingsmusik fra SKAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I OKTOBER SKAL JEG...