GLIMT FRA UGEN DER GIK #17

GLIMT FRA UGEN DER GIK #18

Det er mandag og jeg har fri i dag ovenpå en arbejdsweekend. Det er ganske tiltrængt, for jeg er ramt af en efterårs forkølelse som meget gerne snart må forlade min krop. Dagen bruges derfor på sofaen med et tæppe, Stranger Things på skærmen og broderi i hænderne. Jeg er endelig kommet i gang med tredje sæson af serien. Sidste uge startede godt ud med en blodtapning, min første af slagsen. Det gik heldigvis fint og jeg besvimede ikke ;–) Tirsdag efter arbejde tog Karla og jeg på biblioteket, hvor vi havde en legeaftale med Anton og hans mor (fra min mødregruppe). De små hoveder hyggede sig gevaldigt.

Ugen bød også på to korte løbeture, benene har ikke været gode i denne uge, men 6 km for ugen er da bedre end ingenting. Jeg har fundet et nyt sted på en af ruterne, der har en fin lille sti i skoven. Torsdag havde jeg en fridag og den blev brugt på rengøring, dyneluftning og tøjvask. Birk kom hjem med en kæmpe buket blomster fra en “selv-pluk” mark. De er så flotte og vildt store – og pynter fint i stuen.

Fredag aften var jeg i biografen med min søster og vores far. Vi så “Ser du månen, Daniel”. Den var super god og barsk, men vi var alle enige om at den var en smule langtrukken. Det er en rigtig lang film, men god det var den nu stadigvæk. Bogen er endnu bedre, da man selvfølgelig får mange flere detaljer med der. Sådan er det vidst altid. Slutningen af ugen var mest præget af sygdom og et par arbejdsdage. Nu håber jeg på en god uge uden for meget snot ;–) Har I haft en god uge?

Læs også: Glimt fra igen der gik #16
Læs også: Glimt fra igen der gik #17

2 kommentarer

 • Ida

  Sikke en fin buket, Birk kom hjem med 🙂
  Håber at forkølelsen er lagt på hylden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, den er så flot 🙂

   Desværre ikke helt, har så ondt i halsen 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #17