GLIMT FRA UGEN DER GIK #17

HJEMMEFUTTER TIL SMÅ FUSSER

LINKS: 1. 200,- // 2. 160,- // 3. 125,- // 4. 150,- // 5. 300,- // 6. 180,- // 7. 300,- // 8. 300,- // 9. 450,-

Det er sæson for hjemmefutter, både til store og til små. Karla mangler nye hjemmesko og jeg har derfor kigget lidt hos Kids World efter nogen. Jeg vil helst at de skal være i en neutral farve (selvom de gule nu er ret fine!) og så skal de være nemme at komme i – og ikke for “nemme” for små hoveder at få af igen ;–) Karla har tidligere haft skindfutter ala nr. 2 – og de er super gode. Dog tror jeg vi er ude efter nogle med lidt mere varme, i denne gang. Et godt bud på Karlas nye hjemmefutter må være nr. 1 – har I en favorit?

2 kommentarer

  • Perfekt at du lige poster det 🙂 Vi har været ude og købe nye sneakers/gummisko i dag og kiggede også på sutsko. A har ikke haft sutsko før. Vi kiggede lidt på model nr.4. Kan godt lide den sidder på om foden og med fast sål. Vi har trapper, så han skal helst stå godt, når vi går op og ned. Han går aldrig alene 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #17