GLIMT FRA UGEN DER GIK #16

I SEPTEMBER SKAL JEG…

…have tappet blod. Jep, den har stået på listen i flere måneder efterhånden, men hver gang jeg har haft en tid er jeg blevet syg. Det her er nu den fjerde tid jeg får, så hvis jeg atter engang bliver syg, så må det altså være et tegn på at jeg ikke skal være bloddonor. Ej, jeg satser selvfølgelig på at jeg endelig kan få min første tapning denne gang.

…til 85 års fødselsdag. Min søde bedste fylder 85 år og det skal selvfølgelig fejres. Hun har inviteret til fest sammen med resten af familien og det bliver sikkert en hyggelig eftermiddag.

…lave nye sider til oldemors bog. I forbindelse min min bedstes fødselsdag, skal jeg i gang med at lave lidt flere sider til en billedbog jeg lavede til hende til jul. Det er en billedbog med minder, som hende og Karla har haft sammen, og hun har ønsket sig flere sider til bogen, så dem skal jeg have lavet og printet.

…ud og spise på Bones. Min far fylder også år i september og det skal selvfølgelig også fejres. Vi skal ud og spise på Bones – hvilket vi har gjort de sidste par år, så det er blevet en lille tradition.

…i biografen og se “Ser du månen, Daniel”. Jeg er pt.i gang med at lytte til bogen “Ser du månen, Daniel” og er lidt over halvvejs. Det er virkelig en god og barsk bog. I denne måned skal jeg i biografen og se filmatiseringen. Min søster og jeg har inviteret vores far med – en forsinket fars dags gave.

…løbe 50 km. I august fik jeg løbet knap 40 km. I september vil jeg gerne op på 50 km, men det afhænger selvfølgelig af vejret. Jeg gider (og kan ikke) løbe når det er alt for varmt, og der er ikke meget ved at løbe i regnvejr eller blæst. Jeg håber på godt løbevejr i september.

…søge jobs. Mit vikariat udløber desværre d. 1. oktober som det ser ud lige nu. Derfor skal jeg i gang med jobsøgningen igen. Jeg håber der dukker noget godt og spændende op til mig.

…brodere! Jeg savner virkelig at brodere og jeg har en masse idéer i hovedet, så nu skal det altså være. Jeg vil i gang med mit papirbroderi igen og så har jeg planer om nogle korssting sofapuder.

…købe sko til Karla. Karla er vokset ud af hendes fine sko – de holdt ca. fire måneder. Hun trænger derfor til nogle nye, måske nogle vinterstøvler nu når det bliver vinter. Hun har et par sneakers og et par forrede gummistøvler, så et sæt vinterstøvler er vidst det næste vi skal have købt. Derudover skal vi også have købt nogle nye hjemmefutter til hende.

Har I nogle gode planer i september?

4 kommentarer

 • Sikke mange gode planer 🙂
  SEjt, hvis du kommer op på 50 m 😀
  Min september har været mest reserveret til jobskifte, men har også lidt gode aftaler herudover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig mange gode ting, Stine. Lyder så dejligt med tur i biffen, ud at spise mv.

  Jeg håber, du kommer afsted og får tappet blod denne gang. Jeg må også snart afsted igen.

  Hvor er du bare god til at sætte mål. Om det så er at gå eller at løbe 🙂

  Jeg skal have købt nye sneakers til A. Han fik sine omkring marts, og de ser ud til at være klar på næste str. Og så er par støvler til senere.

  Øv med dit vikariat. De kan ikke tilbyde dig et nyt vikariat? Jeg var slet ikke klar over, det ikke var et fast job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak 🙂 Jeg tror også at det bliver en skøn måned 🙂

   Det er en dyr omgang med sko til de kære, små og voksende fusser.

   Nej desværre ikke. Vi har mistet utrolig mange borgere de sidste måneder, så der er ikke så meget at lave pt. Så jeg kan desværre ikke få lov til at forsætte, selvom jeg gerne ville.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #16