LEOPARD PRINT, ET (BILLIGT) GLIMMERSPÆNDE OG SÅ LIDT OM WEEKENDENS PLANER

GLIMT FRA UGEN DER GIK #14

Så gik der sørme endnu en uge og her er lidt glimt fra ugen der gik. Ugen bød blandt andet på en god løbetur på 5 kilometer. Jeg er begyndt at løbe med musik i ørerne igen (de sidste måneder har jeg lyttet til podcasts på løbeturene), og det giver altså bare mere energi i kroppen med noget glad musik. Jeg er iøvrigt ved at lave et indlæg til bloggen med mit løbemusik. Jeg havde også en masse gode hyggestunder sammen med min Karla. Det er næsten altid mig der henter hende fra dagplejen, og så har vi lige en times tid sammen inden Birk kommer hjem fra job.

Jeg fik endelig sat lidt nye bogstaver i min lyslampe. Vi er store fans af “Venner” herhjemme, og elsker citatet her sagt af Phoebe. Ugen bød på endnu en løbetur, så det blev til to ture i løbet af ugen hvilket jeg er ganske tilfreds med (vil gerne afsted 2-3 gange om ugen). Vejret er også noget mere udholdeligt lige for tiden med de lidt lavere temperature.

Lørdag stod den på arbejde og derefter 40 års fødselsdag ved min kære svoger. Jeg havde en ny kjole på, som jeg købte i Skagen i ferien. Jeg fik faktisk kun det her billede af den, hvor jeg også havde jakke på. Det var en virkelig god aften med masser af lækkert mad, godt selskab og lidt for mange gode drinks.

Igår hentede vi Karla, som havde overnattet hos sin farmor og bedstefar, mens vi var til fest. De gav aftensmad og det var en god afslutning på en god uge. Har I haft en god uge?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEOPARD PRINT, ET (BILLIGT) GLIMMERSPÆNDE OG SÅ LIDT OM WEEKENDENS PLANER