6 GODE OPSKRIFTER PÅ SOMMERMAD

I AUGUST SKAL JEG…

Sommerferien er (for de fleste) ved at lakke mod enden og hverdagen er klar til at begynde igen. Birk og Karla har haft ferie de sidste 3 uger og på mandag begynder dagligdagen igen for os. Jeg selv, har haft to ugers ferie – sammenlagt. Jeg har fri i dag og i morgen som de sidste feriedage og skal så begynde på arbejde igen lørdag. Bloggen har også holdt sommerferie – der er dog blevet (gen)delt et par gamle indlæg – men nu er jeg tilbage igen med nyt! Jeg har savnet at skrive og har en masse ideer til indlæg klar – de skal bare skrives. Første indlæg efter en lille sommerpause fra bloggen kommer til at omhandle mine planer for august måned. I august skal jeg blandt andet…

…have kæreste dag med Birk. Min søster og svoger har ikke set Karla længe og de ville derfor gerne passe hende med overnatning. Det var vi ikke længe om at sige ja tak til – man kan godt kan trænge til lidt alene tid efter sådan en sommerferie med en tumling der har krudt i røven ;–) Vi afleverer hende i morgen (fredag) og vejret ser ud til at blive ret godt. Jeg tror derfor vi tager en tur til stranden bagefter og soler og bader. Vi bestiller sushi til aftensmad og bagefter skal vi i biografen og se Løvernes Konge. Det bliver en uden tvivl en god dag.

…rydde op i alle vores sommerferie billeder. Både Birk og jeg er typerne der tager en millard billeder hver dag – og særligt her i sommerferien er der blevet taget virkelig mange. De skal sorteres og jeg skal finde ud af hvilke der skal fremkaldes til vores “året der gik 2019” fotoalbum.

…gøre rent. Rengøringen er blevet stærkt nedprioriteret i løbet af sommeren og vores hjem trænger i den grad til en kærlig hånd. I denne måned kommer den til at stå på hovedrengøring og udover det skal vinduerne pudses indvendigt og lammeskind, dyner og puder skal vaskes.

…begynde at løbe lidt igen. Jeg har nærmest ikke løbet det sidste laaaange stykke tid. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det i varmen. Min form er elendig når vejret er varmt og min ben føles som beton. Jeg håber at jeg kan komme lidt afsted igen her i denne måned.

…til min svogers 40 års fødselsdag. Min svoger runder et skarpt hjørne og fylder 40. Han har derfor inviteret til fest og det bliver helt sikkert en kanon hyggelig aften.

…lave grafisk arbejde. Jeg skal hygge mig med Photoshop hver gang tiden tillader det. Jeg er i gang med at lave forskellige forslag til invitationer – både til et kobberbryllup og til et almindeligt bryllup. Jeg elsker at sidde og nørde med den slags, så det er helt sikkert noget jeg ser frem til at bruge mere tid på her i august.

Det var lidt af mine august planer. Har I nogle gode planer i vente??

6 kommentarer

 • Gode planer 🙂 Håber I har haft en dejlig kæreste-dag. Dem kan man ikke få nok af, haha. Vi skal også have gjort godt rent i krogene. Det er også alt for varmt, når solen skinner, til at gøre rent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak, det havde vi bestemt 🙂 Det er er rart når der endelig er tid til de dage!
   Ja, jeg har heller ikke orket rengøring i den hede vi har haft 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder som nogle gode augst planer og tillykke til svoger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige planer – kærestehygge helt solo holder altid – glæder mig selv til ferie med Skægaben, både i Prag og sommerhus i denne måned, hvor vi bare er os 😀
  Udover det, har jeg også postet en liste skønne ting for måneden, der skal ske. Godt, der er lidt sommer tilbage stadigvæk 😉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 GODE OPSKRIFTER PÅ SOMMERMAD