I JULI SKAL JEG...

EN PÆN (OG BILLIG) SOMMERKJOLE

Det er ved at være noget tid siden jeg købte denne fine sommerkjole. Min yndlingsfarve er uden tvivl grøn, så da jeg faldt over kjolen klikkede jeg den hjem med det samme. Jeg er vild med printet og snittet – der er lidt malkepige over den. Jeg har efterhånden fået den brugt en del, blandt andet til barnedåb hos min niece i sidste måned. Sandalerne er også en ny tilføjelse til min garderobe – de er fra H&M og kan købes lige her.

Læs også: Et lyst outfit og dagens planer

Jeg er lidt træt i disse dage – jeg skal nemlig en halv time tidligere afsted om morgenen lige for tiden, da bussen kører efter sommerferie tider nu. Det kan godt mærkes når man allerede sidder i bussen kl. 05.25, så jeg ser altså ekstra meget frem til lidt ferie. I morgen er jeg dog heldig at have en fridag! Jeg skal blandt andet til optikeren og have nye briller, og ellers står den vidst på lidt praktiske opgaver herhjemme.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JULI SKAL JEG...