5 TING JEG ALDRIG GØR IGEN...

GLIMT FRA UGEN DER GIK #11

Det er mandag og det betyder glimt fra den forgangne uge. Jeg er lidt træt i dag oven på en aftenvagt igår – og så har jeg døjet med hoste stort set hele ugen. Mit imunforsvar er virkelig i bund lige for tiden. Jeg har været syg on/off de sidste par måneder og nu er jeg ved at være ret træt af det – men, nok om det! Sidste uge bød på lidt af hvert – mest arbejde. En hyggestund og selfies med min lille familie, hæhæ. Jeg fik også lavet mine kokos ispinde endnu engang (opskrift HER). Jeg eksperimenterede med guldglimmer, hvilket ikke helt gav det ønskede resultat, så nu er de blevet overtrukket med chokolade i stedet.

Fredag efter arbejde kørte vi til Struer – hjem til min søster og svoger og deres tre dejlige piger. Min far var der også. Den stod på grillhygge med virkelig lækker mad. Det ér altså noget af det bedste ved sommeren – grillhygge udenfor.

Lørdag var jeg på arbejde og efter fyraften kørte vi hjem til Karlas farmor og bedstefar hvor vi skulle fejre hendes bedstefars fødseldag. Hele familien var samlet og vi var heldige med vejret. Vi sad ude hele dagen og aftenen og den stod på god mad, spil i haven og hygge. Her er et par billeder af Karla og Villads (hendes fætter som er 5,5 måned ældre end hende) – de var virkelig søde og vi fik en masse gode billeder af dem.

Søndag var vi på besøg hos Karlas onkel og tante, som lige nu passer en mormis og hendes 6 killinger. Karla var lidt af en pivskid når de kom for tæt på, men når man kunne sidde ved sin far og onkel var det ikke helt så slemt ;–) Har I haft en god uge?

Læs også: Glimt fra ugen der gik #10

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING JEG ALDRIG GØR IGEN...