SMUKKE SKIVE #13 OG UGENS PLANER

5 TING JEG ALDRIG GØR IGEN…

Efter jeg læste Matildes indlæg dét gør jeg ikke igen (hvis ikke I har læst det, så gør det lige) gik jeg selv i tænkeboks og fandt 5 ting jeg aldrig vil gøre igen. Jeg vil aldrig…

…gå på 5/2 kur eller andre slankekure.
For nogle år siden var jeg helt besat af at tabe mig. Jeg gik ofte sulten i seng og prøvede kræfter med 5/2 kuren, som kort fortalt går ud på at spise “normalt” fem dage om ugen og så faste de resterende 2 dage. Ja jeg tabte mig, men for pokker hvor er det bare ikke sjovt at sulte sig selv. Jeg er typen der bliver irriteret og sur når jeg er sulten, så forestil jer lige hvilken fest jeg var at være i selskab med, hæhæ.

…tælle kalorier.
Denne er egentlig lidt i samme kategori som første punkt på listen. Jeg brugte engang meget tid på at tælle kalorier og noterede alt hvad jeg spiste og drak i en app. Jeg vil aldrig nogensinde bruge/spilde tid på noget så ligegyldigt som at tælle kalorier. Jeg tror på at sund fornuft er den rette indstilling i forhold til sin krop, og det der med at tælle kalorier og gå på kur, er noget man skal passe på med. Det kan nemt tage overhånd på den dårlige måde.

…spise koriander.
Fy for pokker. Det må sådan ca. være den værste krydderurt der findes – bare lugten af det giver mig kvalme. Jeg tror at koriander er lige præcis sådan en urt som man enten elsker eller hader. Herhjemme er den nr. 1 på hadelisten – særligt efter Birk kom hjem fra en tur til Vietnam ;–)

…løbe et halvmarathon.
Det er efterhånden 3 år siden jeg løb mit første (og sidste) halvmarathon. Jeg kan love jer for at jeg aldrig gør det igen, haha. Jeg var ved at omkomme flere gange under turen (overdrivelse kan forekomme), men jeg gennemførte med en tid på 2 timer og 11 minutter hvilket jeg er ret stolt af, men det forbliver altså en ting som jeg ikke gør igen.

…rapelle.
I 9. klasse var jeg på studietur i Østrig hvor rapelling på en klippe blandt andet var på programmet. Jeg er pisse hamrende højdeskræk, så nej, det var ikke et hit og nej, jeg gør det aldrig igen.

Læs også: 6 ting jeg er dårlig til
Læs også: 10 ting jeg har lært efter jeg er blevet mor

Hvad gør I aldrig igen?

2 kommentarer

 • Sikke et hyggeligt indlæg 🙂
  Jeg elsker korianter, så flere til mig Hihi 😀
  Jeg vil aldrig op i den gylne tårn igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha, ja spis du bare alt det du vil 😛

   Jeg har aldrig turde prøve det gyldne tårn 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SKIVE #13 OG UGENS PLANER