GLIMT FRA UGEN DER GIK #10

SMUKKE SKIVE #13 OG UGENS PLANER

Det er ved at være 3 måneders tid siden jeg sidst delte et “Smukke Skive” indlæg, men det er ikke så ofte jeg får kameraet med mig ud i naturen længere. Desværre – for det er noget jeg elsker at bruge tid på. Billederne her tog jeg for et stykke tid siden, hvor jeg gik en tur i skoven. Det vrimler med bregner og jeg synes det er sådan nogle pæne planter.

Jeg er lidt træt i dag ovenpå en aftenvagt igår aftes. Jeg har altid vildt svært ved at finde ro og falde i søvn når jeg kommer hjem efter sådan en vagt. Derfor fik jeg mig lige et par timer på øjet, efter jeg afleverede Karla i dagplejen i morges. Ellers er dagen brugt udenfor i solen med podcast i ørerne – har lyttet til “Afdeling M”,  jeg har lavet kokos ispinde og forberedt aftensmaden inden jeg hentede Karla hjem igen.

Læs også: Smukke Skive #12 og lidt om ammestop

Planerne for resten af ugen er arbejde onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag. Torsdag efter arbejde skal Karla til lægen og vaccineres mod mæslinger, vi håber hun kommer nemt igennem det – det plejer heldigvis (7-9-13) at gå ret smertefrit – både selve vaccinen og efterfølgende. Fredag efter arbejde skal vi hjem til min søster og svoger og grille, sammen med min mor, papfar og far. Lørdag står den på arbejde – egentlig skulle jeg have haft en aftenvagt, men da jeg ingen bil har hjemme fik jeg det lavet om til en dagvagt. Efter arbejde skal vi til fødselsdag hos Karlas bedstefar – og den kommer til at stå på god mad og hygge i haven. Vi overnatter der (vores overbo holder nemlig indflytterfest, så vi har besluttet at overnatte ude, da vi allerede nu kan forudse en umulig putning af Karla, når der er fest og larm ovenpå). Søndag skal der slappes af og lades op, jeg skal nemlig arbejde søndag aften. Har I nogle gode planer for ugen?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #10