GLIMT FRA UGEN DER GIK #9

ET LYST OUTFIT OG DAGENS PLANER

Et outfit der efterhånden er en måned gammel. Billederne er fra vores familieweekend i maj hvor vejret var lidt koldere end i disse dage – nøj det har været varmt de sidste par dage, men dejligt! Jeg har haft aftenvagt de sidste tre aftener, så jeg er lidt træt og dvask i dag, hvor jeg har en fridag. Jeg sidder i skrivende stund og overvejer om jeg skal løbe en lille tur, men vejret ser lidt lumsk ud og det er begyndt at regne lidt. De har dog først lovet skybrud og tordenvejr fra kl. 16 her i området, så nu må vi se ;–)

Læs også: En glemt sag og weekendens planer

Kl. 13.00 skal jeg til “hvordan går det med Karla i dagplejen” samtale – en samtale man normalt har efter 3 måneder, men vi har først kunne få det til at passe nu. Jeg ved at Karla stortrives i dagplejen, så jeg regner med at det bliver en god samtale – vi har en virkelig god dagplejemor som Karla elsker. Jeg skal også lige et smut ned og købe en madkasse til Karla – dagplejen skal nemlig på udflugt i morgen, så ungerne skal selv have madpakker med hjemmefra. I må have en skøn onsdag!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #9