AT FØLE SIG TILSIDESAT...

NAVNEMÆRKER OG NAVNESUTTER

Reklame // Navnemærker og navnesutter er modtaget i gave 

Der var engang hvor Karla brugte sut. Den periode varede ca. en måned, hæhæ. Dengang havde vi navnesutter til hende fra by happy me. By happy me har et rigtig stort udvalg af forskellige sutter i forskellige størrelser og designs – og med mulighed for at få navn på. Det synes jeg er ret smart – særligt til dagplejen/vuggestuen. I kan finde hele udvalget af navnesutter HER.

Karla har ikke brugt sut i et år efterhånden, men hun er begyndt at sutte lidt på hendes hænder når hun skal puttes, så derfor tænkte vi at det var tid til at forsøge os med sutter igen. Vi har brugt disse fine sutter fra Bibs. Bibs laver efter min mening de pæneste sutter, særligt de nye designs de har lavet, er jeg ret vild med. Man kan få en 3-pak løsning, hvor man selv kan bestemme farverne – og skriften på sutterne. Vi har på det sidste forsøgt os lidt med sutterne, men vi må vidst erkende at Karla aldrig bliver glad for sutter. Derfor tænker jeg ikke der er grund til at vi forsøger os mere – de kære unger skal jo alligevel vænnes af med dem igen på et eller andet tidspunkt.

Noget andet smart er navnemærker. Det er helt perfekt til dagplejen, vuggestuen, børnehaven, skolen osv. Hos by happy me kan man selv “designe” navnemærkerne. Jeg har fået lavet nogle helt enkle nogle – det synes jeg nemlig er pænest ;–) Navnemærkerne er nemme at håndtere – de skal blot klistres fast, så man slipper altså for at stryge eller sy dem i, og så tåler mærkerne maskinvask. Det er bare en mega smart opfindelse.

Hos by happy me, kan man udover navnesutter og navnemærker også få bestik med navn på – måske en idé hvis du skal til navngivningsfest eller barnedåb?

Læs også: Navnesutter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT FØLE SIG TILSIDESAT...