BØLGET HÅR MED HH SIMONSEN

PODCASTS DU SKAL HØRE #16

1. 1+1=3
En podcast af den skønne Matilde – som de fleste nok kender som Helse Matilde. Jeg har fulgt med hos Matilde i mange år – og fulgt med i hendes op og nedture. Nu er hun i lykkelige omstændigheder. Forlovet og gravid. Hendes podcast handler om det at være gravid og det er super interessant at lytte med – især når man selv har været igennem en graviditet. Et kæmpe lyt værd.

2. DRONEKRIGEREN
En podcast af P1 – de laver i øvrigt virkelig mange gode og spændende podcasts – jeg har tidligere anbefalet en del derfra. Nå, men nu skal det handle om “Dronekrigeren”. Podcasten handler kort sagt om jagten på Danmarks farligste terrorist. P1 Dokumentar undersøger et formodet terrornetværk i Danmark, som den danske terrorist menes at stå bag. En virkelig spændende podcast.

3. GIRLCRUSH
En podcast af to skønne damer som jeg også har fulgt i mange år. De to kvinder Johanne og Line har netop startet deres helt egen podcast, hvor de taler om hver deres girlcrush. Der er også tid til quiz, grin og snak om andre ting. Der er pt. kun to afsnit og jeg glæder mig allerede til flere. En super podcast!

Læs også: Podcasts du skal høre #14
Læs også: Podcasts du skal høre #15

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØLGET HÅR MED HH SIMONSEN