EN GAMMEL PEPLUM BLUSE OG WEEKENDPLANER

GLIMT FRA UGEN DER GIK #8

Så forsvandt der sørme endnu en uge fra kalenderen. En uge som har budt på arbejde og gode stunder. Onsdag havde både Birk og jeg fri, hvilket var dejligt eftersom det var fars dag. Vi startede dagen ud med at spise lækker morgenmad og bagefter gik vi en lang tur og var nede og stemme. Karla fik også luftet sin nye, seje Guns N’ Roses t-shirt.

Fredag efter arbejde fik Karla og jeg besøg af mine veninder. Birk var hos en kammerat og se fodbold, så her stod den på tøsehygge. Vi sad ude i haven og fik kage og vandmelon – Karla er helt vild med det (både kage og melon ;–)) Til aften hentede vi sushi og det var bare super hyggeligt med venindebesøg.

Lørdag afleverede vi Karla hos min søster og svoger, og så tog vi vores store niece med retur. Den stod på hygge indendøre – vejret var jo ganske ringe. Vi lavede puslespil (med heste naturligvis), spillede PlayStation, spiste pizza, så Disney film og spiste snolder. Og så fik vi lov at sove helt til kl. 08 søndag, så dejligt!

Søndag skulle vi egentlig have været til Fur alle mand og min far. Men, vi aflyste pga. det dårlige vejr og venter til en dag hvor vejret er bedre. I stedet hyggede vi alle hos min søster og svoger. Karla fik sig også en god, lang lur inden vi igen kørte hjem.

Læs også: Glimt fra ugen der gik #7

Det har været en dejlig uge og nu venter en ny. En uge der kommer til at stå på arbejde, begravelse, optikerbesøg, frisør og barnedåb. Har I haft en god uge og har I nogle gode planer for den kommende uge?

6 kommentarer

 • Hvor skønt med en masse tøsehygge med både veninder og niece 🙂
  Øv at turen til Fur ikke blev til noget. Min første ferie var på Fur, så vi har planer om at tage dertil en sommer 🙂 Del endelig lidt tips derfra.
  Jeg kondolerer i forhold til begravelsen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja det har været så hyggeligt 😊
   Ej hvor skægt! Det er også mange år siden jeg sidst var der, så glæder mig til at komme derover igen. Skal nok komme med tips 😊

   Tak søde ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Det ser skønt ud! Selv heste-puslespillet, selvom jeg er verdens mindst hesteglade pige 😉 Smart sådan at bytte børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det er bestemt heller ikke sidste gang vi gør det 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke en dejlig uge I har haft 🙂
  Min kommende uge står på en masse gode ting, så jeg glæder mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GAMMEL PEPLUM BLUSE OG WEEKENDPLANER