I JUNI SKAL JEG...

EN GAMMEL PEPLUM BLUSE OG WEEKENDPLANER

Det er efterhånden ved at være længe siden der sidst var outfitbilleder på bloggen, men nu har jeg igen lokket Birk til at tage lidt billeder. Billederne er fra vores familieweekend i Morup Mølle (I kan se billeder fra turen HER). Peplum blusen er en ældre sag, som jeg har fået af min søster og skoene har jeg fået af Birk.

Læs også: En glemt sag og weekendens planer 

Weekenden lurer lige om hjørnet og det bliver en god en af slagsen – helt uden arbejde! Fredag efter arbejde får Karla og jeg besøg af to veninder (Birk skal hjem til en kammerat). Den står på tøsehygge, gåtur og sushi. Lørdag skal Karla på overnatning hos min søster og co. og så skal vi have vores store niece på 8 år i byt ;–) Det er ved at være 2 år siden hun sidst overnattede her, så nu er det vidst på tide. Søndag går turen til Fur med min søster, svoger, niecer, far, Birk og Karla. Har I nogle gode weekendplaner i vente?

2 kommentarer

 • Ida

  Det lyder som nogle dejlige weekends planer 🙂
  Jeg skal desværre arbejde, men der er heldigvis også tid til lidt veninde hygge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Helt bestemt 🙂

   Dejligt der alligevel er tid til at hygge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUNI SKAL JEG...