GLIMT FRA UGEN DER GIK #6

WEEKENDTUR I THY

Lidt billedspam fra weekenden som stod på den årlige familietur med min papfamilie. I år var vi næsten allesammen med – og vi var 49, så I kan nok regne ud vi er en ret stor flok hvis alle er med. I år var vi samme sted som sidste år, nemlig i Morup Mølle. Vejret var ikke helt det samme som sidste år, hvor det var vildt godt og vi faktisk var udenfor hele tiden. I kan se billeder fra sidste års tur HER – overvej hvor lille Karla var!

Læs også: Familieweekend i Thy
Læs også: Thyborøn

I år var vi igen en tur i Vorupør – et sted jeg nærmest var hver weekend som barn – sammen med min mor, far og storesøster. Der er så skønt ved havet og der var masser af sus i bølgerne. Ellers stod weekenden bare på hygge, afslapning, god mad og gåture. Karla så vi ikke så meget til, hun charmerede sig ind hos de andre og nød al opmærksomheden hun fik fra dem ;–)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA UGEN DER GIK #6