EN GLEMT SAG OG WEEKENDENS PLANER

FRAKLIP #35 OG UGENS PLANER

Jeg har endnu engang samlet lidt af mine fraklip til jer, så har I da noget at smile af på sådan en mandag ;–) Weekenden har været stille og rolig – og helt uden faste planer. Karla var syg med feber og snot, særligt fredag var hun ramt. Det blev heldigvis bedre i løbet af weekenden, så vi var ikke helt låst fast herhjemme. Lørdag stod den på afslapning. Jeg fik også løbet en tur – første tur i 5 dage, så det var rart at komme afsted igen. Vi fik handlet ind til hele ugen og gået en god tur med Karla i barnevognen mens hun sov. Søndag kørte vi et smut til Viborg og fik købt et par fine sko til Karla og bagefter kørte vi hjem til Karlas farfar og spiste frokost og gik en tur. En god afslutning på weekenden.

Læs også: Fraklip #34 og weekendens planer

Denne uges planer består blandt andet af arbejde i dag og så har jeg et par fridage tirsdag og onsdag. Tirsdag skal jeg gøre rent og vaske tøj, og på onsdag skal jeg spise frokost med en veninde som jeg ikke har set i over et år – så det bliver skønt at ses igen. Resten af ugen står på mere arbejde – også i weekenden, buh.. Har I nogle spændende planer i denne uge?

6 kommentarer

 • Altså jeg er vild med de her billeder. Jeg synes du ser skøn ud 😀

  Og dejlige med et par fridag. Det trænger jeg også allerede til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha tak søde 😀

   Det er heller ikke tosset 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder dejlig med nogle fridage og hyggeligt med veninde aftalen 🙂
  Jeg har desværre en dum arbejds uge foran mig – frygter den kommer op på 60 timer… 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har netop blogget om min uges planer – jeg skal nemlig bare igennem lidt pakkeri og en aftenvagt, da min kommende uge primært står på ferie 😀 Åh, det bliver godt.

  Håber din bliver skøn.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GLEMT SAG OG WEEKENDENS PLANER