I MAJ SKAL JEG...

EN GLEMT SAG OG WEEKENDENS PLANER

Jeg havde helt glemt at jeg havde denne off sholder skjorte/bluse liggende i skabet. Jeg synes den er så fin og sommerlig og den blev luftet til påskefrokost i sidste måned. Vejret var super godt den dag, så jeg var også hoppet i sandaler. Sandalerne er efterhånden 4 år gamle og fra Ebay. Det danske vejr er simpelthen ikke til at blive klog på. Vi har haft sådan nogle gode og varme dage, og nu er det koldt og blæsende igen. Jeg håber snart at solen vender tilbage, så vi igen kan lufte fusserne.

Læs også: Off shoulder & blå striber

Jeg ser ekstra meget frem til weekend – sidste weekend arbejdede jeg nemlig både lørdag og søndag, så nu glæder jeg mig til en weekend uden nogen fastlagte planer. Jeg skal bare hygge med min lille familie og se hvad dagene bringer. Vi har dog snakket lidt om at tage et smut på tur lørdag og evt. købe nogle sko til Karla, nu hvor hun er begyndt at gå. Det bliver vidst bare afblæst nu – Karla er nemlig blevet syg. Hun blev syg igår aftes og har været feberramt lige siden. Det er så synd for hende, håber snart hun bliver frisk. Har I nogle spændende weekendplaner?

4 kommentarer

 • Ida

  Skjorte/blusen er rigtig fin, men jeg er mest misundelig på, at du tør have hvide bukser på. Jeg er altid så bange for, at de bliver snavser, så jeg ender altid med at finde noget andet – så dumt jo!
  Håber at Karla har det bedre og at I finder nogle sko til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha jeg er altså også typen der spilder på ALT – men, det holder mig ikke tilbage 😜 Endte da også med at spilde på de her bukser 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  God bedring med Karlamus ❤️ Anna har haft feber siden onsdag eftermiddag. Der er skoldkopper i dagplejen, så vi håber faktisk lidt, at det er dem vi venter på. Vil gerne have det overstået 😅

  I aften skal jeg til tapas-og-vin-aften nede i dagplejen med mødrene til de andre unger. Håber det bliver hyggeligt! I morgen er jeg nok tvunget til at blive hjemme og passe syge Anna, mens Jonas tager til 30 års fødselsdag på vegne af os alle 3.
  Håber I får en god weekend trods alt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak for det <3
   Åh øv, håber for jer at det er skoldkopperne der er på vej – det er altså rart at få det overstået! 😀

   Lyder hyggeligt. God weekend til jer – og god bedring! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MAJ SKAL JEG...