10 TING DER GØR MIG GLAD #6

I MAJ SKAL JEG…

…have besøg af min søde mor. Min mor kommer forbi i dag. Jeg har nemlig fri – første fridag efter 6 arbejdsdage i streg, så jeg er så glad for denne fridag – og pga. 1. maj, er min mor også heldig at have fri. Vi skal ud og gå en tur – alt afhængig af vejret, ned i byen, spise frokost og bare hygge. Fordi jeg har fri holder jeg Karla hjemme fra dagplejen, så hun skal også være med til at hygge med os hele dagen.

…tage billeder af naturen. Det er ved at være længe siden jeg har haft kameraet med ude i naturen, og jeg savner faktisk at tage billeder, så her i maj vil jeg ud og tage en masse billeder. Naturen er jo så pæn lige nu!

…spise is. Jeg skal spise mange is fra vores ishus når vejret er godt. Sådan en kæmpe vaffelis med kugler og softice. Jeg er særligt glad for iskugler med Lion, banan og kokos. Derudover skal jeg drikke/spise slush ice med soft ice. Jeg smagte det første gang sidste år og det smager hjernedødt godt. En rød slushice med soft ice, prøv det!

…til fødselsdag hos birks farmor. Eller faktisk bliver det holdt hjemme hos min svigerfar, så det er vidst både en fejring af ham, farmoren og lidt Birk – han fylder nemlig også år her i maj.

…løbe nogle ture. Måske ikke ligeså mange ture som i april, hvor jeg kom op på 50 km, men jeg vil gerne afsted 2-3 gange om ugen. Jeg har ikke et mål om hvor mange km jeg skal op på her i maj. Jeg løber ikke for at tabe mig, men bare fordi jeg kan lide det.

…på familieweekend. Hvert år er vi på familieweekend med min papfamilie. Vi er en kæmpe stor flok på omkring 50 mennesker (hvis alle er med), men jeg aner faktisk ikke hvor mange vi bliver i år. Vi skal samme sted hen som vi var sidst. Det var et rigtig lækkert sted, og jeg håber at vejret er med os. I kan se lidt billeder fra sidste år HER.

…fejre birks fødselsdag. Birk fylder 32 år d. 22. maj. Vi har faktisk ikke aftalt hvad der skal ske, måske ud og spise på Hereford, men nu må vi se.

…spise varme hveder. Jeg skal spise varme hveder med tandsmør på Store Bededag. HAPS!

…have tappet blod. Det var også på programmet i sidste måned, men da jeg kom ned i blodbanken blev jeg sendt hjem igen. Jeg havde nemlig fuldstændig svedt ud at jeg havde været på penicillinkur et par uger inden, så jeg var i karantæne. Her i maj har jeg så fået en ny tid til min allerførste tapning.

Læs også: I marts skal jeg…
Læs også: I april skal jeg…

Hvad skal I lave i maj måned??

6 kommentarer

 • Ida

  Det lyder som nogle gode maj planer 🙂
  Jeg frygter endnu engang at jeg har en masse arbejde at se frem til 🙁 Men har heldigvis også en masse dejlige aftaler i sigte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Øv, men godt der er også er dejlige aftaler i vente 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig maj! Jeg venter også spændt på det gode vejr kommer igen, så vi kan spise en masse is :D♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en vidunderlig maj du har i vente… jeg krydser fingre for at den bliver skøn og solrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DER GØR MIG GLAD #6