LYSERØDE FORÅRS SNEAKERS OG WEEKENDPLANER

links: 1. 596,- // 2. 561,- // 3. 895,- // 4. 745,- // 5. 737,- // 6. 655,- // 7. 969,- // 8. 819,- // 9. 1015,-

Jeg har fundet en masse fine forårsko i lyserøde farver, og jeg er blevet ret vild med par nr. 5. Har I en favorit i blandt de ni par? Endnu en weekend lurer lige om hjørnet og jeg glæder mig, for det bliver en god en af slagsen. Jeg skal arbejde fra 07-13 og så skal jeg direkte hjem og gøre mig klar til en Aarhus tur. Karla skal passes og overnatte hos min søster, for Birk og jeg skal til Aarhus sammen med mine svigerforældre.
Vi har inviteret dem (deres julegave) i Musikhuset, hvor vi skal høre en klassisk koncert – og jeg glæder mig overdrevet meget. Inden koncerten skal vi ud og spise. Vi skal på Rådhus Kafeen og jeg har allerede besluttet at min menu skal bestå af stegt rødspætte med persillesovs, ikke dårligt vel? Vi henter Karla igen når vi vågner lørdag og så står lørdagen på lidt oprydning i vores kælder, tøjvask, hygge med Karla, afslapning og måske en løbetur eller en gåtur. På søndag skal vi hjem og passe vores nicecer hele dagen, og det bliver uden tvivl rigtig hyggeligt! Har I nogle spændende planer i weekenden?

4 kommentarer

 • uhh nr. 3 og 7 er godt nok flotte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nr. 7 kan jeg godt lide 🙂
  Det lyder hyggeligt med musikhuset og passe niece 🙂
  Jeg skal ses med nogle efterskoleveinder, hvilket jeg glæder mig til.
  Rigtig god fredag søde Stine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   De er også fine 🙂

   Det lyder også som nogle gode weekendplaner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARLAS 1 ÅRS FØDSELSDAG