HYGGETØJ FRA HUNKEMÖLLER

PODCASTS DU SKAL HØRE #14

1. GÅSEHUD
En podcast af de to bloggere Danica og Michelle. Podcasten handler om det overnaturlige og i hvert afsnit tales der om forskellige emner – blandt andet hjemsøgte film, urban legends, ånden i glasset og andre uhyggelige ting. En super god, og lidt (u)hyggelig podcast.

2. DET PERFEKTE OFFER 2
Jeg lyttede til “Det perfekte offer” for 1,5 års tid siden og blev derfor nødt til at lytte til sæson 2 af serien. Podcasten omhandler en sag fra 2014, hvor en kvinde opsøger en psykolog der skal hjælpe hende med traumer fra fortiden. Psykologen misbruger sin stilling og det udvikler sig til et seksuelt forhold… Den er helt sikkert et lyt værd!

3. TRUE CRIME PODCAST
Denne podcast handler om virkelighedens krimihistorier – og så er de fortalt af dem som er helt tæt på. Det er blandt andet folk der arbejder indenfor politiet, retsmedicinere, advokater og lignende. En virkelig spændende podcast, desværre er afsnittene bare meget korte.

Læs også: Podcasts du skal høre #12
Læs også: Podcasts du skal høre #13

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYGGETØJ FRA HUNKEMÖLLER