I MARTS SKAL JEG...

ET AFSLAPPET OUTFIT OG LIDT OM DAGPLEJESTART

Et meget stille og roligt hverdags outfit fra vinterferien, hvor Birk, Karla og jeg var en tur i sommerhus. Det var et par afslappede dage, med masser af frisk luft og hygge. Karlas skoldkopper var dog på sit højeste da vi var der, så vi fik ikke meget søvn de dage – men, det var nu en virkelig hyggelig tur alligevel.

Læs også: En stribet kjole, et nyt ebay perlespænde og klar, parat, dagplejestart

Tiden flyver stadig afsted og Karla har nu gået i dagpleje i to uger. Hun har fået en rigtig god start og hun er blevet kørt ind i et meget stille og roligt tempo – det er fordelen ved at gå hjemme ;–) Som det ser ud nu står hun op ved 6 tiden og så får hun en lur ved 8 tiden og bliver så afleveret i dagplejen kl. 9. De får altid formiddagsboller kl. 9 og så står den på leg, sang, musik, frisk luft, gåture og lignende inden de spiser frokost kl. 11. Bagefter er det lur tid. Det er heldigvis gået fint for dagplejemoren at putte Karla i barnevognen og hun har fået taget sig nogle gode timer på øjet deromme. Karla virker så glad og tilpas, børnene er søde og så er jeg allerede helt vildt glad for hendes dagplejemor. Jeg tror det er et godt match. Hendes dage er nu pt. fra ca. 09.00-15.00, men det ændrer sig snart. Der er nemlig sket ting og sager på jobfronten, men vi skal lige have det hele til at falde på plads, så mere om det senere.

4 kommentarer

 • Ida

  Hvor lyder det bare dejligt, at Karla har haft så dejlig en start 🙂
  Og hvor er det bare et skønt outfit. Dejlig enkelt, roligt og klassisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja det er virkelig skønt! 🙂

   Tak for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det dejligt… både med jobfronten og at Karla trives med det nye. Så er man bare glad…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MARTS SKAL JEG...