SKOLDKOPPESNAK, ET NYT (BILLIGT) GLIMMERSPÆNDE OG UGENS PLANER

PODCASTS DU SKAL HØRE #13

1. MODEREN DER TAPPEDE SIN SØN FOR BLOD
En podcast på 1 afsnit omkring den frygtelige (og desværre ægte) sag fra Skjern, om en mor der pga. sygdommen Münchausen by Proxy, tappede sin søn for blod gennem en årrække. Hun blev heldigvis afsløret til sidst. Podcasten følger retssagen. En virkelig barsk historie.

2.  MIN ENERGI ER ET ANDET STED
En kort podcast på 2 afsnit, som handler om Anne hvis mand, Nicolas, forlader hende, 5 måneder efter at de er blevet forældre – Nicolas er blevet forelsket i en anden kvinde. Anne fortæller sin historie om at blive forladt, og man hører også Nicolas’ historie om at forlade sin kone og sit “nyfødte” barn. Endnu en barsk (og sand) fortælling.

3. ALT ER NU
En podcast på 6 afsnit, som handler om det unge kærestepar Stine og Titan. De er helt vildt forelskede og har mange drømme og mål i livet. Desværre sætter sygdom en stopklods for dem. En smuk og rørende (og sand) fortælling om kærlighed i medgang og modgang. Ps. husk kleenex når du lytter til denne podcast!

Læs også: Podcasts du skal høre #11
Læs også: Podcasts du skal høre #12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKOLDKOPPESNAK, ET NYT (BILLIGT) GLIMMERSPÆNDE OG UGENS PLANER