10 TING JEG HAR LÆRT EFTER JEG ER BLEVET MOR

SKOLDKOPPESNAK, ET NYT (BILLIGT) GLIMMERSPÆNDE OG UGENS PLANER

Der har været lidt stille herinde de sidste par dage, hvilket skyldes at Karla er blevet ramt at skoldkopper – og den lille musling har været hårdt ramt. Hun skulle være startet i dagpleje i mandags, men vi stod op til skoldkopper – det kan I læse mere om HER. Hendes lille krop er blevet angrebet af virkelig mange skoldkopper og hun har været plaget af høj feber og kløe om natten, så vi har haft nogle lange og hårde nætter, men heldigvis er hun nu i bedring. De sidste par nætter har hun sovet godt og har ikke været ramt af feber eller kløe. Vi sprayer hende 3 gange dagligt med Cytelium, som udtørre skoldkopperne og hjælper på kløen – så nu er hun snart klar til dagplejestart og jeg er lykkelig over at vi allerede (snart) har fået overstået skoldkopperne.

Læs også: En (ny) blomstret kjole, de sidste barselsdage og mandagsplaner
Læs også: Årets første outfit

Outfittet ovenover består blandt andet af en halvgammel skjorte og et nyt hårspænde fra Ebay. I kan købe spændet HER, hvis I ligesom mig ikke vil betale overpris på hårpynt hos danske shops. Jeg venter selv på flere spænder fra Ebay og jeg glæder mig helt vildt til at modtage dem. Synes hårspændetrenden er fin!
Dagen i dag skal bruges på en lang gåtur med Mørkeland i ørene, tøjvask og hygge med Karla. Jeg skal være alene hjemme med hende indtil i morgen aften, da Birk smutter til sjælland, for at supervise et projekt hans arbejde har hos Novozymes. Tirsdag skal Karla og jeg hygge med en fra mødregruppen og hendes søn og ellers står resten af ugen vidst på jobsøgning – der kommer snart et indlæg omkring hele den der jobsituation. Fredag skal jeg til møde med min fagforening, og så kan det jo være jeg selv bliver lidt klogere på jobsøgningen ;–) På lørdag skal vi til noget surprise noget og søndag står på afslapning.

Har I nogle spændende planer i denne uge? 

6 kommentarer

 • Stakkels Karla, men godt at hun er i bedring <3

  Jeg er vild med dit outfit, og super fedt hårspænde. Du er så god til at finde de gode ting på eBay 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Stakkels Karla <3 Men skønt, at I snart er ovre skoldkopperne. Så kan der sættes flueben ved det.

  Her hjemme er der også blevet vasket tøj i dag. Faktisk kom jeg helt i bund. Det blev også til en lang gåtur, naturligvis også med mørkeland i ørerne 🙂

  Held og lykke med mødet i fagforeningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det er rart at få overstået <3

   Tak for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Øv stakkel lille Karla. Håber at skoldkopperne snart går over <3
  Jeg har også bestilt en masse ebay spænder og glæder mig også til at de kommer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja det er synd, men hun er heldigvis snart helt på toppen igen <3

   Ej hvor fedt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG HAR LÆRT EFTER JEG ER BLEVET MOR