FERTILITETSHISTORIER FRA DET VIRKELIGE LIV #1

I FEBRUAR SKAL JEG…

…aflevere Karla i dagplejen for første gang. Karla har første dag d. 11. februar. Jeg er så spændt! Er sikker på det kommer til at gå rigtig godt. Hun klikkede i hvert fald med dagplejemoren, da de mødte hinanden første gang, i sidste måned. Jeg skal aflevere hende kl. 9 første dag, og så har jeg fået lov til at spise en bolle sammen med hende og de andre børn, inden jeg kan daffe hjem igen. Kommer helt sikkert til at stortude, haha!

…i sommerhus med Birk og Karla. Birk har et par dages vinterferie, så vi smutter en tur i sommerhus fra onsdag aften til lørdag middag i uge 7. Det betyder også at Karla får en blid start med kun 3 dage i dagplejen. (Dagplejemoren har nogle feriedage, så det passer helt fint, at vi kan tage et par dage i sommerhus – og så slipper Karla for at komme i gæstedagpleje – ville være lige hurtigt nok synes jeg).

…for alvor starte op med jobsøgningen. Jeg magter det bare slet ikke, men det skal jo gøres. Min barsel slutter og jeg skal til at finde mig et job. Jeg har en uddannelse, som jeg desværre ikke kan bruge til en fløjtende fis – der er virkelig ingen jobs at få indenfor mit fag. Mere om det i et separat indlæg, senere.

…fejre min mors fødselsdag. Min mor fylder år d. 16. februar og det skal selvfølgelig fejres. Vi skal derfor hjem til hende og min papfar og spise aftensmad og hygge.

…til surprise-fest. Jeg tænker ikke at hovedpersonen læser med her, men hvis det af en eller anden mystisk årsag skulle ske, så må jeg hellere lade være med at nævne mere om det ;–)

…forsøge at løbe lidt igen. Jeg nåede kun at løbe 3 ture i januar, da jeg efter 2,5 års pause startede ud igen. På min tredje løbetur, fik jeg så hamrende ondt i knæet – og smerterne blev siddende i 14 dage. Derfor har jeg nu holdt en pause, men tænker jeg skal til at prøve igen, da mit knæ ikke længere gør ondt. Og så skal jeg ikke presse mig selv så meget. Hellere løbe langsomt, end at smadre knæet for evigt.

…spise sushi og efterfølgende i biografen med mødregruppen. Min mødregruppe og jeg, har aftalt at vi skal ind og se “Mødregruppen”. Den ser virkelig sjov ud, og så er det jo oplagt at se den sammen med sin egen mødregruppe. Vi skal spise sushi sammen inden, og så passer mændende ungerne. Bliver uden tvivl en hyggelig aften.

…fremkalde endnu flere billeder. Det går ret godt med mit projekt om at få lavet fotoalbums fra alle de år Birk og jeg har været sammen. Jeg har fået fremkaldt billeder fra 2016, 2017 og 2018. Billederne er kommet i fotolommer og i mapper. Her i februar skal jeg have fremkaldt billeder fra 2014 og 2015 – og så mangler jeg jo efterhånden “kun” billederne fra 2011-2013 ;–) Jeg er så glad for at jeg endelig har fået taget mig sammen til at få lavet disse albums.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERTILITETSHISTORIER FRA DET VIRKELIGE LIV #1