ELSKER, ELSKER IKKE #5

EBAY GODTER TIL HÅRET

LINKS: 1. 19,- // 2. 9,- // 3. 6,50,- // 4. 16,- // 5. 6,50,- // 6. 17,- // 7. 16,- // 8. 12,- // 9. 6,50,- // 10. 11,-

Hårspænder er blevet noget så moderne, men jeg nægter simpelthen at give overpris for dem. Derfor har jeg fundet en masse på ebay til nærmest ingen penge. Jeg har selv klikket 6 stk. hjem, som jeg glæder mig til at modtage! Hvad synes I om denne trend?

Så bare lige et par ebay tips herfra mig, til at gå på weekend på – og I må have jer en rigtig god en af slagsen! Min weekend skal startes ud med en lang gåtur. I aften står den på vietnamesiske forårsruller, X-factor og Game of Thrones. I morgen skal vi hjem til min søster, svoger og niecer og spise, sammen med min far. Den står på lækkert mad og hygge. Søndag skal vi til 25 års fødselsdag hos Birks lillebror – og så er den weekend vidst også gået!

2 kommentarer

  • Ida

    Nr 6 er virkelig pænt 🙂

    Rigtig god weekend. Det lyder til. at I har nogle dejlige planer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER, ELSKER IKKE #5