24 TIMER I MIT BARSELSLIV #4

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #25

1. Hvorfor børn ikke sover når de er trætte. Det er mig en uløselig gåde… Jeg fatter ikke, hvorfor man vil bruge energi på at græde hysterisk, når man er træt. SÅ SOV DOG!

2. Hvorfor alle mine kaktusser lige pludselig dør på stribe. Kan de smitte hinanden gennem luften med “sygdom”? Jeg synes i hvert fald det er underligt, at de alle kradser (høhø) af på samme tid. Håber de sidste overlever!

3. Hvorfor man ikke bare kan få en helt almindelig kop kaffe med mælk, på restauranter, caféer osv. “En kaffe med mælk, tak”“en latte?”  …..  NEJ?! Jeg skal ikke have en kop varm mælk, med et lille skud kaffe i. KAFFE MED MÆLK TAK.

4. Hvorfor det er sjovere at lege med ledninger, radiatorer, opvaskemaskiner og alt det andet man ikke må lege med, fremfor alverdens spændende legetøj.

5. Hvordan det var så “let” at starte løb op igen, efter en pause på 2,5 år. Jeg havde regnet med, at det ville blive umenneskelig hårdt og at jeg ville falde død om efter 200 meter. Jeg fik løbet min første tur for et par uger siden, på 3 km uden pauser. Siden har jeg løbet et par ture mere, og det går helt fint. Jeg kan ikke løbe længere end de 3 km lige nu, men det er jeg også fint tilfreds med. Desværre har jeg døjet med ondt i knæet, efter jeg var ude og løbe i lørdags. Også noget jeg døjede med, dengang jeg løb meget. Så nu forsøger jeg lige at holde benene lidt i ro, og så ikke presse kroppen så hårdt på næste løbetur.

6. Hvordan der stadig kan være så mange solcentre rundt omkring. Er der virkelig stadig folk der tager sol på den måde? Ja, det må der jo næsten så være…

7. Pizza uden dressing. Der SKAL dressing på pizza, og sådan er det bare, punktum.

8. Hvorfor jeg ikke er begyndt at fremkalde billeder før nu? Mit nytårsforsæt sidste år, var at fremkalde billeder fra året der gik – hvert år. Vi har nu fået fremkaldt omkring 350 billeder fra 2018 og fået dem sat i fotoalbum. Derudover har vi fået fremkaldt +200 billeder af Karla til et andet fotoalbum, kun med billeder fra Karlas første år. Vi er gået lidt amok med billederne, og fået den geniale idé, at kigge alle billeder igennem fra alle de år vi har kendt hinanden. Så jeg bruger nu nærmest alle de timer i døgnet, hvor Karla sover, til at lave albums fra de forgange år. Vi har nu albums klar til fremkaldelse fra 2014, 2015, 2016 og 2017. Så nu mangler vi “kun” at kigge billeder igennem fra 2010-2013. Det er noget af et projekt, men jeg glæder mig til alle billederne kommer i albums, så vi har en masse fysiske fotoalbums til alle minder. Tænker også det bliver sjovt for Karla at kigge i, når hun bliver ældre. Jeg synes i hvert fald det er ret hyggeligt, at se gamle albums fra dengang mine forældre var helt unge.

9. At Karla snart starter i dagpleje. Jeg fatter da slet ikke hvor tiden blev af. Hun bliver 10 måneder om en uge, og starter i dagpleje om under én måned!! Min store, lille pige.

10. Hvorfor Birk ikke kan lide boller i karry. Det smager jo vanvittig godt. Jeg elsker boller i karry, men Birk mener ikke han kan lide det. Måske jeg trodser ham, og laver det en dag alligevel – er sikker på Karla vil elske det ;–)

12 kommentarer

 • HAHA årh jeg elsker de her indlæg!!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fremkalder du billeder henne? Jeg har prøvet at fremkalde billeder fra vores bryllup hos Pixum, men de fik en underlig størrelse og med hvid kant. Vil bare have helt normal gammeldags størrelse. Så de passer i rammer osv. Suk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Hos Bilka. Der kan du få de helt gode, gamle størrelser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er ligesom når man beder om en sort kaffe – så er de også sådan: Med mælk til? Eller sukker?
  Og når man så siger nej, forvirres de endnu mere og siger: Mener du espresso?
  For helved nej – såååårt clean filter-kaffæææh, tak B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha, det er sgu da utroligt det skal være så svært 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, at du er igang med at løbe igen, trods ondt i knæet.
  Og det er en god og hyggelig ide med at fremkalde billeder. Det kunne jeg også godt finde på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det kan jeg godt forstå – det er så hyggeligt med fotoalbums 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Må jeg spørge hvor du får fremkaldt billeder, og om de passer ind i et “normalt” fotoalbum? 😀 Jeg vil så gerne have fremkaldt nogle billeder, men fordi de er taget med iphone, oplever jeg næsten kun, at de bliver fremkaldt i mærkelige størrelser …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg fremkalder hos Bilka – der kan du lave billederne om til rette størrelser – så de passer i et ganske almindeligt fotoalbum 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Det lyder jo simpelthen perfekt! Også selvom det er iPhone-billeder? 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeps 😄👍🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 TIMER I MIT BARSELSLIV #4