I JANUAR SKAL JEG...

ÅRETS FØRSTE OUTFIT

Det er efterhånden ved at være en lille måneds tid siden, at der sidst var et outfit på bloggen. Denne gang i nye jeans fra NA-KD og en “ny” bluse fra ONLY. Den købte jeg faktisk et par uger jeg havde født, men havde helt glemt den lå i skabet – kender I det?

Måske I læste om mine nytårsforsæt, som jeg skrev om HER, hvor jeg nævnte det med at blive bloddonor? Jeg kontaktede Blodbanken, for at høre omkring amning osv., og det viste sig at de godt kan tage de første prøver/tapninger nu. Så jeg skal faktisk til min første tapning allerede i morgen kl. 10.45.

Bloggen har i øvrigt fået et nyt look! Jeg syntes der trængte til at ske lidt nyt. Hvad synes I om det? Og har I gode idéer til kommende blogindlæg? Jeg er lidt idéforladt for tiden.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JANUAR SKAL JEG...