GODT NYTÅR 2018/2019

I JANUAR SKAL JEG…

En ny måned er startet og jeg har for en gangs skyld ikke særlig mange planer for måneden. Der er dog et par ting på “januar-programmet” – jeg skal blandt andet…

…prøve at løbe en tur for første gang i 2,5 år. Er sikker på det bliver ganske væmmeligt og ubeskriveligt hårdt, men jeg vil gerne ud og løbe nogle små ture en gang i mellem igen. Jeg overvejer faktisk at tage på min første tur i morgen. Tur er måske så meget sagt, for jeg er ret sikker på, at jeg falder død om efter 200 meter, haha.

…besøge Karlas kommende dagplejemor. Vi har endelig fået en plads til hende, og Karla skal starte d. 11. februar. Der er ikke længe til, snøft! Dagplejen ligger 180 meter fra vores hjem, så det er helt perfekt at man ikke at nødt til at starte bilen op, for at hente og bringe. Vi er ret spændte på besøget!

…til fødselsdag ved Birks lillebror. I slutningen af måneden fylder Birks bror 25 år og vi er inviteret til fødselsdagshygge og brunch.

…gå nogle gode ture med barnevognen. Gåture i godt vintervejr er så lækkert… og med gode podcasts i ørerne og en sovende Karla i barnevognen, er det en fornøjelse. Mit personlige mål for januar er 130 km.

…fremkalde billeder fra “året der gik”. Mit nytårsforsæt sidste år, var at begynde at fremkalde billeder. Jeg vil hvert år lave et “året der gik” album, med billeder fra året der er gået. Jeg elsker at kigge i gamle fotoalbums og der er bare noget ganske særligt, ved at se billeder i et fysisk album, fremfor på en computer. Jeg er også ved at lave et fotoalbum fra Karlas første år. Der er allerede blevet fremkaldt 200 billeder til albummet, og der er 3 måneder til hun fylder 1. Bliver et kæmpe album, men jeg kan ikke begrænse mig, haha.

Hvad skal I lave i januar?

2 kommentarer

 • Det lyder sejt med en løbetur og spændende med dagplejemor 🙂
  Mine planer er mest arbejde og så slal jeg en tur til Ystad, hvilket jeg glæder mig til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Uh det lyder lækkert med en tur til Ystad! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR 2018/2019