1 ÅRS BRYLLUPSDAG

MINE 10 MEST LÆSTE INDLÆG I 2018

2018 synger på sidste vers, og der er nu kun 12 dage tilbage af året. Et spændende år, med mange oplevelser (det kan I læse mere om sidst på måneden, hvor mit sædvanelige “året der gik” indlæg udkommer). I dag har jeg set tilbage på året, i forhold til mine mest læste indlæg i 2018. En blandet landhandel, som dog tydeligt bære præg af graviditet, fødsel og det at være mor. Der er også sneget sig noget omkring vægttab og kreativitet med. Nu til listen!

1. MIN FØDSELSBERETNING.På en suveræn førsteplads er min fødselsberetning. Det kommer ikke som en overraskelse, jeg synes i hvert fald selv, at det er vildt interessant, at læse andres fødselsberetninger. Det var rart at få hele forløbet ned på skrift – og måske det også er skægt for Karla, at læse når hun bliver ældre. I kan (gen)læse indlægget HER.

2. 5 TING DU IKKE GIDER HØRE SOM NYBAGT MORPå anden pladsen finder vi en lille liste, med ting jeg bestemt ikke gad høre, som nybagt mor. Man må ligge ører til mange kommentarer som nybagt mor – og nogle kommentarer er ikke særlig fede. I kan (gen)læse indlægget HER.

3. SIG HEJ TIL KARLAEn lille opdatering på at Karla endelig var kommet til verden. Helt sikkert et populært indlæg hos den nysgerrige læser, da jeg jo gik ret meget over tid. I kan (gen)læse indlægget HER.

4. STATUS PÅ BABYBULEN UGE 7 TIL 31Jeg lavede en status over babybulen fra uge 7 til uge 31. Jeg er glad for at jeg fik taget så mange billeder af mavens udvikling, i løbet af hele graviditeten. I kan (gen)læse indlægget HER.

5. “DU ER GRAVID, TILLYKKE!”Jeg så tilbage på den dato, hvor jeg fik verdens bedste opkald fra fertilitetsklinikken. En besked jeg til sidst ikke turde håbe på – jeg havde intet håb tilbage. Alt godt kommer til den der venter… I kan (gen)læse indlægget HER.

6. BARNLØS OG ULYKKELIG VS. GRAVID OG LYKKELIGJeg skrev et meget sårbart indlæg omkring den værste tid i mit liv vs. den mest lykkeligste (på daværende tidspunkt) – er dælme endnu mere lykkelig nu, hvor Karla endelig er her. I kan (gen)læse indlægget HER.

7. NOGET OM AT FÅ NOK…Jeg fik nok af at amme og skrev et indlæg omkring det. I kan (gen)læse indlægget HER.

8. EN STATUS PÅ DE EKSTRA KILOEfter en graviditet og en lidt for fed sommerferie, besluttede jeg at nu skulle der ske noget. Jeg har smidt 7,5 kg siden august og I kan (gen)læse forløbet HER.

9. MIN “MOR KROP”Et par måneder efter fødslen skrev jeg et indlæg omkring min “nye” krop – en “mor krop”. I kan (gen)læse indlægget HER.

10. HJEMMELAVEDE INVITATIONER På sidstepladsen finder vi et indlæg omkring Karlas invitationer til hendes navnefest. Jeg fandt inspiration på Pinterest og lavede mine egne invitationer. I kan (gen)læse indlægget HER.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ÅRS BRYLLUPSDAG