EN STATUS PÅ DET DER MED AT AMME (OG SPISE)

1 ÅRS BRYLLUPSDAG

Så blev det endnu engang d. 18. december – det betyder at Birk og jeg kan fejre årsdag. 8 årsdag, for at være helt præcis, men i år er faktisk lidt anderledes, vi kan nemlig også fejre 1 års bryllupsdag i dag. Vi blev gift på vores 7 årsdag sidste år. Vi havde et fint, afslappet og lille bryllup kun med den nærmeste familie. Det var en helt igennem perfekt dag. I kan læse mere om brylluppet HER. 1 års bryllupsdagen skal fejres, med en tur ud og spise i aften. Min mor og papfar kommer forbi og passer Karla imens.

Læs også: #birkogstine
Læs også: 65: KÆRLIGHED

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STATUS PÅ DET DER MED AT AMME (OG SPISE)