ALLE MINE OUTFITS FRA 2018

JULEMÆRKET 2018

Nu er der altså ikke længe til jul! Det er vildt som december måned altid bare flyver afsted – og inden man har set sig om, er vi hoppet ind i et helt nyt år. Nå, men julen er jo hjerternes fest – og også børnenes. Alle børn skal have det godt altid, men sådan er det desværre ikke. Derfor er det så skønt at Julemærkehjemmene findes. Julemærkehjemmene hjælper nemlig børn der ikke har det godt. Det kan være fordi de bliver mobbet, er ensomme eller har et lavt selvværd.

Læs også: Julemærket 2017

Du kan støtte op om Julemærkehjemmene, ved at købe årets julemærker, som i år hedder “Jul i Troldeskoven”. Julemærkerne kan bruges både på julekortene, og på julegaverne som pynt – det er kun fantasien der sætter grænser. Mærkerne kan blandt andet købes HER, men også i mange supermarkeder. Man kan faktisk også sende digitale julehilsner med julemærkerne. Det gør man via “Julemærket” app’en (kan både bruges til iPhone og Android). Det er da smart!

Plejer du at købe årets julemærker? <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE MINE OUTFITS FRA 2018