(ENDNU) EN NY RØD STRIK

JULEKJOLER OG DAGENS PLANER

LINKS: 1. 349,- // 2. 249,- // 3. 349,- // 4. 699,-

Hvis du mangler årets julekjole, så er der her fire gode bud. De kan både bruges til juleaften og til årets julefrokoster – hvis I skal til sådan nogen. Jeg er ret vild med nr. 4, den er vildt flot! Har I mon fået styr på juletøjet?

Dagen i dag, startes ud med mødregruppe hygge her kl. 9. Vi skal spise “morgen”mad sammen og så tror jeg, at vi skal ud og gå en lang tur sammen. Ellers er der ingen planer i dag. Jeg tror dog at jeg skal ned og træne, når Birk kommer hjem fra arbejde. Det er nemlig begyndt at være liiidt problematisk, at have Karla med dernede – hun er OVERALT, suk. Har I nogle spændende planer i dag?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(ENDNU) EN NY RØD STRIK