KARLAS FØRSTE BOG

SAMME MÅNED SIDSTE ÅR – DECEMBER 2017

Vi er endnu engang hoppet i en ny måned, hvilket betyder et lille tilbageblik på sidste år. Tiden flyver jo bare afsted og jeg kan næsten ikke følge med. Udover de typiske ting som juleaften, julefrokoster og nytårsaften, så bød december 2017 også på rigtig mange andre ting; blandt andet:

…en helveds masse plukveer og en tur på sygehuset. Jeg begyndte for alvor at døje med konstante plukveer, så mange at vi blev bekymrede og derfor fik en tid til tjek på fødeafsnittet. Heldigvis var alt godt – bare en meget aktiv pige der lå og sprællede på livet løs inde i min mave.

…knap så mange gåture. En måned med kun 51 km i benene pga. plukveerne. Denne december vil jeg gerne gøre det lidt bedre og gå minimum 100 km. Jeg er nemlig kommet i mål mht. vægttab, så behovet for at gå ekstremt mange km er ikke så stort længere (mere om “vægttabet” i et andet blogindlæg). Karla er også blevet ret god til at sove i en barnevogn der står stille, så endnu en grund til at gå kortere ture.

…et blogindlæg omkring at være gravid fra a-z. I kan (gen)læse indlægget HER – det var faktisk ret sjovt at skrive netop det indlæg.

…snevejr. I december sidste år kom der lige pludselig en masse sne, og vi var selvfølgelig ude og nyde det. Jeg håber også vi får sne igen i år, det er simpelhen så hyggeligt i december.

…juletur i friheden. Vi var på juletur i Tivoli Friheden sammen med Birks kolleger. En super hyggelig tur, med masser af pænt julelys.

…et tilbageblik på alle årets outfits. I slutningen af december lavede jeg en opfølgning på alle årets outfits. I kan se det HER. Sådan et indlæg laver jeg også i år.

…”præ-polterabend.” Min søster, mor, svigermor og svigerinde overraskede mig med et lille mini polterabend. “Præ-polter”, fordi Birk og jeg skal giftes igen om 3 år – og til den tid have et stort bryllup med flere gæster, hvilket højst sandsynlig også betyder et “rigtigt” polterabend.

…et bryllup. Birk og jeg blev gift på vores 7 års dag – d. 18. december 2017 <3 Det var verdens bedste mandag – og et lille intimt bryllup kun med den nærmeste familie. I kan læse og se mere om dagen HER.

…året der gik. Jeg lavede et indlæg om året der gik, som jeg plejer at lave i slutningen af et år. I kan (gen)læse indlægget HER. Sådan et indlæg laver jeg naturligvis også igen i år.

Læs også: Samme måned sidste år – november 2017

2 kommentarer

 • Jeg kan got huske, at der faldt rigtig meget sne i Jylland, mens vi intet fik i København. Det er så mærkeligt, på så lille en strækning.
  Og I har snart bryllups dag 😀 TILLYKKE 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja det er vildt der er sådan en forskel på vejret i lille Danmark 🙂
   Jaaaaa, TAK! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARLAS FØRSTE BOG