BRODEREDE JULEKORT 2018

I DECEMBER SKAL JEG…

…julehygge! December startes godt ud med julehygge/klippe-klistre, hos mine svigerforældre, i morgen, hvor også resten af svigerfamilien er inviteret. Vi skal drikke kaffe, lave juledekorationer, flette julestjerner, ned og se juletræet i byen blive tændt og som afslutning på dagen spiser vi aftensmad sammen.

…besøge et hold venner og se deres nye hus. Min bedste veninde og hendes kæreste har købt et hus og det skal vi selvfølgelig ud og se. Glæder mig til en hyggelig eftermiddag med dem.

…have besøg af et andet hold venner. Vi skulle have dem på besøg for et par uger siden, men vi måtte aflyse da Karla var en slatten karklud med feber. Nu er hun igen på toppen og er klar til at få besøg.

…gå ture med barnevognen. Her i november fik jeg slået min personlige rekord på 301 km på én måned og jeg har fået gået hele 325 km i november. Det synes jeg faktisk er ok sejt på 30 dage. I december bliver det meget mere afslappet og med nogle kortere ture. Karla er nemlig ved at blive god til at sove videre i barnevognen når den står stille igen efter en gåtur, YES!

…spise brunch i Aarhus og muligvis en tur i friheden. I julegave har vi givet Birks farmor en tur på café. Hun er en skøn ældre dame på 90 år – og hun mangler ingenting. Derfor tager vi hende med (sammen med Birks brødre + deres kærester) ud og spiser. Vi slutter af med kaffe hjemme hos hende bagefter og så tror jeg Birk, Karla og jeg tager et smut i Tivoli Friheden og ser julelysene sidst på eftermiddagen. Jeg har været der de sidste par år og det er bare så pænt – og hyggeligt!

…fejre 1 års bryllupsdag. Det er ret vildt at det allerede er ved at være 1 år siden Birk og jeg blev gift – og lille Karla var med i maven. D. 18. december har vi været kærester i 7 år og gift i 1. Tænk at vi har været sammen i 8 år, det fatter jeg ikke. Vi skal ud og spise om aftenen for at fejre os selv. Karla skal ikke med, så min mor kommer og hygger med hende i mens.

…fejre juleaften. I år skal jeg holde juleaften sammen med Birks familie – første jul med Karla og første jul uden min egen familie. Det bliver lidt underligt, men jeg glæder mig. Jeg er sikker på det bliver en vildt hyggelig dag/aften.

…til julefrokoster. Vi skal til tre julefrokoster efter jul. En masse god mad og hyggeligt selskab.

…se Skønheden og Udyret med livemusik af symfoniorkestret. Birk og jeg har givet hinanden biletter til denne begivenhed i julegave. Jeg glæder mig så sindsygt meget. Skønheden og Udyret er “vores” film og så har vi altid drømt om at høre en koncert med et symfoniorkester – så det her er helt perfekt. Karla skal hygge med sin farmor og bedstefar i mens.

…fejre nytårsaften. I denne måned skal jeg også fejre nytåret ;–) Jeg synes nytårsaften er en overvurderet aften og man kan nemt blive skuffet når man sætter forventningerne op. Jeg gider ikke at der skal gøres et stort nummer ud af det. Birk og jeg har tidligere holdt nytårsaften sammen, bare os to – og det har været så hyggeligt. I år skal vi (og Karla) hjem til min søster,svoger og deres tre piger. Her kommer min mor, papfar og far også. Det bliver en stille og rolig aften med lækkert mad, et par drinks, musik og bob, altså spillet ;–) Det kan vi nemlig godt lide at spille. Min papfar blev verdensmester i bob for maaaaange år siden. Den er god nok, han er i Guiness rekordbog og alt muligt. Synes det er så komisk.

Nå, men det her var alle mine planer for december måned. Der er en del på programmet, men det er vidst meget normalt for sådan en julemåned. Har I nogle gode planer?

8 kommentarer

 • Lyder dejligt og hyggeligt 🙂 Selv vil jeg forsøge at slappe af og pleje mig selv. Det er lidt hårdt at starte på arbejde igen samtidig med hente-bringe-aftensmad-rydde op-madpakker etc. Ensformigt 🙂 Og så fordi vi har været/er syge. Jeg mangler en enkelt julegave, og så skal de bare pakkes ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Lyder fornuftigt – kunne forestille mig det må være hårdt at starte på job igen 😳

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lyder hyggeligt… og sikken en masse fest 🙂
  Dejlig december til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine johansen

  Det lyder som nogle dejlige planer søde! 🙂

  Mine er lidt lidt det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle dejlige planer 🙂
  Mine er meget lig dine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det er vidst også meget almindelige decemberplaner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRODEREDE JULEKORT 2018