ELSKER, ELSKER IKKE #4

SMUKKE SKIVE #11 / ET SIDSTE GLIMT AF EFTERÅRET 2018

Som overskriften afslører, så er det her mine sidste billeder af dette års efterår – taget med min iPhone denne gang. Træerne ser bestemt ikke sådan ud længere – de har mistet stort set alle blade og de står nu ensomme og nøgne igen, det er lidt trist. Heldigvis er der begyndt at være julelys overalt i byen, så det er ikke helt skidt det hele ;–) Skive er i år gået all in på julebelysning i byen og det er simpelthen så pænt og hyggeligt! Jeg har planer om at nuppe kameraet med ud i mørket en eftermiddag og tage lidt billeder af de fine lys.

Læs også: Smukke Skive #9 og ugens planer

Weekenden er nu ved at være slut og endnu en uge venter forude. Vi har brugt søndagen på en masse praktiske ting; der er blevet vasket tøj til den helt store guldmedalje, der er blevet ryddet op i kælderen, en masse lort er blevet kørt på genbrugspladsen. Birk har hængt julelys op udenfor, på vores trappe, vi har fået samlet nogle af Karlas barsels- og navnegaver – hun har fået endnu et legehjørne, som nu også indeholder en racerbil, en gyngemammut, en gåvogn og en gynge. Hun er møgforkælet ;–)

Der er også blevet handlet ind, til en ny uge og aftensmaden er i ovnen. Vi skal have kartoffelpizza. I aften skal vi slappe af og se Herrens Veje – og så er det vidst godnat. Vi har nogle hårde nætter pt, med en lille mus der er ved at få bisser. Der går heldigvis ikke længe før de popper helt, de kan nemlig både ses og mærkes nu. God aften til jer.

Læs også: Smukke Skive #10 og siden sidst…

4 kommentarer

 • Sikke ngogle smukke billeder 🙂
  Og sikke meget I har nået 🙂
  Og så kartoffelpizza – LÆKKERT !! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du tager så smukke billeder, når du er ude på ture. Det er helt tryllebindende 😀 Og håber de små bisser snart er ude – det er så hårdt for de små, og ja også de voksne for den sags skyld 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Åh tak for hvor er du sød! 🙂

   Ja tak, mega hårdt :O

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER, ELSKER IKKE #4