SAMME MÅNED SIDSTE ÅR - NOVEMBER 2017

MINI CRUISE TIL OSLO (UDEN KARLA)

I lørdags stod den på mini cruise fra Frederikshavn til Oslo sammen med Birk, min søster og min svoger – hvilket betød første overnatning uden Karla. En meget angstprovokerende tanke for en førstegangsmor haha. Vi sov hos min mor og papfar fra fredag til lørdag, da vi skulle afsted allerede 05.45 lørdag morgen. Karla lå og sov i mellem Birk og jeg, og jeg fik lige ammet hende af kl. 05.15 imens hun lå og halvssov. Hun faldt helt i søvn igen da hun havde spist og min mor listede så ind og sov videre med hende. I mens blev vi hentet af min søster og svoger, og så gik turen ellers afsted mod Frederikshavn hvor vi skulle sejle fra.

Vi sejlede fra Frederikshavn kl. 09 i det skønneste vejr. Dagstimerne på færgen blev blandt andet brugt på at nyde vejret og havudsigten, shoppe snolder, spise lækker frokost, boglæsning, en eftermiddagslur og drinks. Om aftenen stod den på mega lækker buffet og dessert og efter maden hoppede vi alle en tur i spa – hvilket var SÅ lækkert! Vi sad i et varmt spabad udenfor på dækket og bagefter hoppede vi ind i de varme bassiner og slappede af. Vi nuppede også en tur i dampbad – så rart. Efter spa hoppede vi i tøjet og gik ned i baren og fik drinks og rosé imens der var live musik. Jeg tror vi hoppede tilbage i vores kahytter omkring midnat. Jeg fik ikke sovet særlig meget – fra kl. 02 gyngede det helt afsindig meget. Birk snorksov fra det. Kl. 06.30 var der morgenbuffet og så var vi ellers tilbage på fast land igen kl. 07.30.

Læs også: Efterårsferie i Nordjylland og et par serieanbefalinger 

Det var en virkelig god tur og selvom jeg savnede Karla helt ekstremt, så var det rart med lidt alene tid <3 Karla havde haft det så godt sammen med sin mormor og morfar. Hun havde været glad og tilpas hele tiden (jeg fik tilsendt snaps fra min mor under hele turen, så jeg kunne følge med). Der havde kun været en lille krise mellem kl. 22-23, hvor Karla havde været ret ked af det og søgte efter bryst – som hun ikke kunne forstå, hun ikke bare kunne få. Lille mus. Hun var til sidst faldet i søvn ovenpå min mor og havde fået et par flasker med min udpumpede mælk i løbet af natten. Gensynsglæden var stor da jeg endelig kunne kysse og kramme hende igen efter 29 timers adskilles.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMME MÅNED SIDSTE ÅR - NOVEMBER 2017