SMUKKE SKIVE #9 OG UGENS PLANER

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #31

Traditionen tro, vil jeg i anledningen af min fødselsdag dele en masse ligegyldig viden om mig selv, høhø. Det er nu tredje år i træk jeg laver sådan et indlæg og i dag fylder jeg 28 år, hvilket altså betyder 28 facts. De kommer her:

1. Vi er begyndt at abonnere på vegetar måltidskassen fra Årstiderne. Det betyder at vi tre gange om ugen har kødfrie dage. Det er så nemt og lækkert – og faktisk også ret billigt når man kun er to personer.

2. Jeg døjede rigtig meget med næseblod som barn. Jeg fik næseblod hele tiden og det var helt ustyrligt. Kunne vågne op om natten badet i blod. Fik så ætset næseborene og har virkelig sjældent haft næseblod siden. Dog døjede jeg lidt med det under graviditeten, men det er vidst også ganske normalt.

3. Jeg er meget struktureret og elsker at lave lister. Jeg nyder at lave madplaner og indkøbslister og hurra for det. På den måde bliver hverdagen bare meget nemmere og vi sparer en masse penge på at handle stort ind kun en gang om ugen.

4. Jeg kan ikke fordrage kebab, synes det smager helt aldeles elendigt.

5. Jeg elsker hashtags. Jeg laver ofte mine helt egne og personlige hashtags til mine billeder på Instagram. Jeg synes det er ret hyggeligt, at man så på den måde har sine billeder delt ind i kategorier, når man klikker på hashtagget.

6. Det første jeg sagde efter at have født Karla var “det gør jeg aldrig igen” og jeg troede helt sikkert at jeg aldrig ville gøre det igen. Kæft det gjorde jo så ondt. Men, de kloge hoveder har ret, man “glemmer” altså den der smerte. Jeg er i hvert fald helt klar på at føde flere børn – dog ikke lige de næste par år. Vi vil gerne nyde Karla og hun skal ikke dele med nogen endnu.

7. Jeg har små hænder og tynde fingre og bruger str. 49 i ringfinger-ringe. Det er vidst en familieting, min mor og søster har i hvert fald også meget små hænder og fingre.

8. Jeg elsker rugbrødsmadder med et godt lag smør og (koldt) lys pålægschokolade. Det smager fandme godt – sagt med denne stemme.

9. Jeg samler på glasskår. Altså de der flaskeskår man kan finde på stranden, som er blevet helt matte og bløde, fordi de er blevet slebet af saltvand og sand. Jeg synes de er så flotte.

10. Jeg kan slet ikke finde ud af hvordan man bruger ligge/lægge/lagt, så hvis du er typen der bliver irriteret over forkert brug af den slags, så er jeg sgu ked af det, for jeg dur bare slet ikke til det, haha.

11. Jeg tænker ofte lidt for meget over tingene og er rigtig god til at overanalysere.

12. Min yndlingsparfume er Gucci Rush.

13. Jeg elsker kaffe og drikker det hver dag. Altid med en sjat sødmælk i.

14. Jeg bryder mig ikke om the og drikker det kun når jeg er syg og har ondt i halsen. Eller, faktisk har jeg engang fået en the som jeg var helt vild med (uden at være syg hæhæ). Det var en fuldmåne the fra Chaplon.

15. Mine livretter er sushi, tapas og boller i karry. Sidstnævnte får jeg aldrig, for Birk hader det. Tror snart jeg vil invitere mig selv på boller i karry hos min mor.

16. Jeg har været mor i lidt over 7 måneder og jeg elsker det.

17. Jeg har nogle underlige fødder der ødelægger stort set alle mine sko og strømper. Mine storetæer stikker lidt opad og mine hæle/ankler er “spidse”, hvilket resulterer i at der er slidt hul i samtlige af mine sko både foran på snuden og inde i skoene ved bagsiden af anklerne.

18. Jeg har snart været sammen med Birk i 8 år. D. 18. december har vi været kærester i 7 år og gift i 1 år.

19. Jeg synes “Gift ved første blik” er et helt genialt program og elsker at se det.

20. Jeg var den største festabe da jeg gik i gymnasiet og havde de fedeste og sjoveste 3 år. Den stod på fest og farver stort set hver torsdag, fredag og lørdag, hvilket gik ud over gennemsnittet. I 2. g var jeg faktisk til samtale med en studievejleder, da jeg bare var så skoletræt og virkelig ikke gad mere. Heldigvis kom jeg igennem og fik min hue – og så har jeg været heldig at de uddannelser jeg efterfølgende har taget ikke har krævet et højt snit.

21. Jeg dumpede matematik i 2. g – både skriftlig og mundtlig. En kombination af absolut ingen interesse for faget og en idiotisk dum lærer der ikke kunne lide mig og gerne fortalte mig at jeg ikke kunne finde ud af. Til den afsluttende mundtlige eksamen gik jeg ind og scorede et stort fedt 7 tal, og min lærer blev lidt mundlam.

22. Jeg har en kæmpe stor familie og papfamilie.

23. Jeg elsker køreture. Da jeg var barn kørte vi altid en lang tur i weekenden – det var faktisk en tradition. Vi kørte gerne vil Vorupør. Jeg elsker stadig at køre rundt i Danmark og se naturen omkring en. Birk og jeg kører nogle gange rundt og ser nye steder og margueritruter – det er simpelthen så hyggeligt synes jeg.

24. Jeg elsker julen. December er bare sådan en skøn og hyggelig måned. Julen bliver også lidt ekstra speciel i år, da det jo bliver Karlas første jul. Derudover skal Birk og jeg holde jul sammen for første gang – og jeg skal for første gang holde jul uden min egen familie (indsæt tudesmiley). Det bliver ret underligt, men heldigvis er Birks familie jo også fantastisk søde. Mon ikke det bliver en god jul, selvom jeg ikke skal være sammen med min søster, svoger, niecer, mor, papfar og far som jeg plejer?

25. Nu når vi snakker jul, så ELSKER jeg brunede kartofler. Det er seriøst det bedste (og nå ja, sovsen og anden, høhø).

26. Jeg har en stor drøm om at komme til Skotland. Nøj der er smukt! En tur til Skotland er højt på ønskelisten – og gerne en efterårstur. Jeg tror nemlig der er vanvittig flot om efteråret.

27. Jeg har altid elsket uhyggelige gyserfilm, men det er som om at jeg i løbet af de sidste par år er blevet en pivskid. Jeg tør ikke rigtig se dem, det foregår i hvert fald helst med en pude foran øjnene.

28. Jeg elsker udklædnings fester. Jeg tror man enten hader eller elsker det. Da jeg fyldte 25 holdt jeg Halloween fest, helt oplagt da jeg jo har fødselsdag dagen inden. Det var en vildt god og (u)hyggelig aften og jeg tror jeg vil holde sådan en fest igen når jeg om 2 år fylder 30.

…og hvis I er nysgerrige eller keder jer, så kan I da lige læse 26 facts om mig fra min 26 års fødselsdag HER og 27 facts om mig fra min 27 års fødselsdag HER.

10 kommentarer

 • Elsker de her indlæg 🙂
  Stort tillykke søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at lære dig bedre at kende og deler både mad og kaffe og julen 🙂
  Og rigtig stort tillykke med fødselsdagen 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ha ha… hvor skønt.. Rigtig stort tillykke til dig og håber du får en rigtig dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange facts 😀 Så er vores nye indlæg med 8 facts jo det rene ingenting – haha.
  Jeg har også vildt tynde fingre, og bærer min mors vielsesring på langefingeren af samme grund. Hun fik den lavet større efter hun fik storesøster K, så i udgangspunktet har hun også haft ligeså spinkle som mine. Nu kan hun ikke passe den udvidet heller, grundet alle sine nørkle muskler 😉
  Elsker at den er blevet “min”.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Jeg elsker de her indlæg! Utroligt at man kan blive ved med at lære nyt om dig 🙂

  I forhold til ligger/lægger, så har jeg selv en lille huskeregel: Brug vokalerne i ordene, altså “æ” og “i”. Fx “lægger” er en bevægelse. Der er “æ” i bevægelse. Jeg bruger altid sætningen: Hvad gør hønen? Den lægger æg. Det er en bevægelse 😉 – Ligger er noget der ligger stille. Der er “i” i stille. Hvad gør bogen? Den ligger på bordet. – Jeg ved ikke om det kan hjælpe, men det er sådan jeg husker det, når jeg er i tvivl 🙂

  Og så lige et kæmpe tillykke med din fødselsdag. Jeg tror bestemt ikke, at det er din skyld, at vejret er skod her oppe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Den regel kender jeg – men jeg synes stadig det er svært at finde rundt i 😂

   Tak for det! Vejret har også været elendigt her, men der må være andre der fylder år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SKIVE #9 OG UGENS PLANER