HVIDE JEANS

SMUKKE SKIVE #9 OG UGENS PLANER

Jeg hev kameraet med i skoven for et stykke tid siden, da jeg var ude og lufte barnevognen under løvfaldssommeren og det kom der disse billeder ud af. Jeg elsker at gå i skoven – særligt her om efteråret, hvor der er så vanvittig smukt. Der er en helt særlig stemning i sådan en efterårsskov, og der findes ikke noget mere fredfyldt end at gå der mellem de høje, gamle træer, mens der daler gyldne blade ned fra trækronerne.

Læs også: Forelsket i efterår

Jeg har haft en virkelig god weekend og er nu klar til en ny uge – dog ikke frisk og veloplagt haha. Karla har sovet ganske elendigt siden fredag med masser af opvågninger og masser af amning om natten. Der er ved at poppe et par tænder frem, så mon ikke det skyldes det?
I dag skal jeg ud og gå en tur sammen med et par stykker fra mødregruppen – ellers har jeg ingen planer i dag. Måske brodere lidt flere julekort når Karla sover lur. I morgen har jeg fødselsdag. Birk møder i den anledning et par timer senere ind på arbejde, så vi kan hygge med morgenmad sammen. Senere kommer min søster forbi, og så skal vi ned og spise frokost på en café. Min mor kommer forbi og hygger med kaffe senere på dagen, og om aftenen skal jeg hygge med Birk og Karla – og så har jeg bestilt sushi til aftensmad.

Læs også: Smukke Skive #8

På onsdag skal Karla og jeg til salmesang, torsdag og fredag har vi ingen planer, og på lørdag-søndag skal Birk og jeg på sådan et mini cruise til Oslo, sammen med min søster og svoger. Jeg glæder mig – men det bliver også vildt underligt. Karlas første pasning med overnatning, gisp. Jeg er ikke i tvivl om at Karla nok skal klare det – hun er så tillidsfuld – og er tryg og glad for nærmest alle mennesker… og så skal hun i øvrigt passes ude hos hendes mormor og morfar, som overøser hende med kærlighed, så jeg er helt tryg. Er mere spændt på hvordan JEG klarer 24 timer væk fra hende, haha. Har I nogle spændende planer for ugen?

4 kommentarer

 • Årh det lyder fantastisk med et mini cruise! Er også helt sikker på at Karla kommer til at klare det til UG – hun kommer uden tvivl til at blive forkælet til op over begge ører 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Åh åh, første pasning med overnatning. Jeg kan slet ikke klare den tanke endnu. Anna er ikke en gang blevet passet bare 5 minutter endnu. Men det skal da nok gå skide godt! Det er jo Super Karla vi snakker om 🙂

  Smukke billeder i øvrigt! Efteråret har været skønt i år. Det lyder som en dejlig uge. Håber der snart er mere søvn på vej til dig og Karla.

  Og god fødselsdag i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Karla er blevet passet nogle gange, dog i max i 3 timer. Men, er slet ikke i tvivl om at hun kommer til at tage det pænt 🙂 (Nok mere moren det bliver hårdt for).
   Tusind tak for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIDE JEANS