HVIDE JEANS

HALLOWEEN INSPIRATION

1

2

halloween-kostume2

4

5

6

7

8Dette indlæg bliver lige “gen-udgivet” i anledning af at det snart er Halloween – måske du mangler idéer til Halloween pynten? Du finder alle mine (u)hyggelige DIY’s nedenunder.

Nu er der ikke længe til Halloween, så derfor er her lidt inspiration hvis du eventuelt skal holde en Halloween fest eller du bare skal pynte lidt uhyggeligt op. For to år (nu tre år) siden da jeg fyldte 25 afholdt jeg en Halloween fest. Jeg har fødselsdag d. 30. oktober, så det passede perfekt med at jeg kunne holde festen lørdag d. 31. oktober – altså på selve Halloween. Jeg skal helt sikkert holde sådan en uhyggelig temafest igen når jeg fylder 30!

Jeg gik all in med at lave min egen pynt og ovenover kan I se noget af det jeg pyntede op med – selve min udklædning var en zombiebrud – og Birk var klædt ud som en zombiebrudgom. Det var en virkelig god aften og alle kom fuldt (uhyggelig) udklædte hvilket bare gjorde festen endnu bedre. 

Find mine Halloween DIY’s her: 

1. (U)hyggelige “lygter” 

2. Bordkort

3. Flagermus

4. Heksefingre 

5. Små spøgelser

6. Blodige lys

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIDE JEANS