HVIDE JEANS

Endnu et outfit fra efterårsferien. Jeg var hoppet i mine “nye” jeans – jeg fik dem i sommer, men har først taget dem i brug nu. Hvide bukser og mig er en ufattelig dårlig kombi, da jeg er typen der altid spilder. Jeg har da også allerede spildt karrysovs på dem, men det var først et par dage efter de her billeder blev taget, hæhæ.

Læs også: Denim nederdel og lidt om weekendens planer

I dag har Karla og jeg haft besøg af min bedste veninde. Hun kom i morges med rundstykker og bagefter gik vi en tur ned i gågaden – der er kommet ny julekollektion i Søstrene Grene i dag – og jeg fik købt en hel masse fint julepynt – så nu kan julen bare komme an ;–) Jeg fik også købt mig en nederdel og en bluse i Only, der var nemlig 20% på alt i butikken – og sådan et tilbud skal man da ikke gå glip af. Da vi kom hjem bagte vi boller og lavede varm kakao med flødeskum – en helt perfekt torsdag.

6 kommentarer

 • Dit hår er blevet så fint! Det klæder dig SÅ godt! 😀
  Og jeg kender det virkelig godt det med hvide bukser – har sneget mig i et par i dag, og man bliver jo helt overforsigtig haha. Men det ser altså bare fedt ud nogle gange hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det blevet flot, dit nye hår 🙂 <3 Din trøje er virkelig pæn – hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde 🙂 Den er fra H&M – købt sidste sommer, så ved ikke om du kan få den længere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altid at dem der bærer hvide bukser, er så modige. Jeg har selv et par, men de har stadig mærket i sig, da jeg ikke tør bruge dem. Jeg ville svine dem til med det samme. Hvis det ikke er snavs og skidt, så kunne det være karrysovs 😉
  Men pæne til dig, det er de 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha jeg er også sikker på jeg nok skal få dem grisset til ret hurtigt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSFERIE I NORDJYLLAND OG ET PAR SERIEANBEFALINGER