24 TIMER I MIT BARSELSLIV #3

EN GRØN T-SHIRT OG UGENS PLANER

Lidt outfitbilleder fra efterårsferien som blev tilbragt i sommerhus sammen med Karla og Birk. I denne uge har vi ën del på programmet. I formiddag skal jeg til lægen med Karla. Hun døjer stadig med snot, slim og hoste – det er som om hun ikke kan slippe af med det igen, så nu tager jeg hende altså med til lægen og lige får undersøgt om alt er som det skal være.

Læs også: Et twist af leo og lidt om ugens planer

På onsdag skal Karla og jeg til salmesang og om eftermiddagen skal vi til “Stjernestund” – som er et arrangement vi meldte os til for længe siden. Det består af et par timers sansemotorik med babyerne, tapas til mødrene og en fotograf der foreviger dagen. Om eftermiddagen kommer min mor og papfar forbi til kaffe – de har nemlig et ærinde her i byen, så det passer lige med at de kan komme og hygge lidt med os bagefter.
Torsdag får jeg besøg af en veninde som kommer og hygger med os og på fredag får jeg besøg af en anden veninde som jeg ikke har set siden sommer. Søndag sluttes ugen af med fødselsdagsbrunch hos min søster som fylder år. Har I nogle spændende planer i løbet af ugen?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 TIMER I MIT BARSELSLIV #3