FINE SAGER TIL SOVEVÆRELSET

NYT HÅR

Som I kan se er der røget et godt stykke af håret. I lørdags tog jeg langt om længe endelig til frisøren og det var så tiltrængt. Det var et år siden jeg sidst blev klippet, så det trængte i den grad. Jeg havde planlagt at håret også skulle farves – lige indtil nogle dage inden, men blev enig med mig selv om at droppe det – og så se hvordan håret ville se ud bare med min egen hårfarve. Jeg fik derfor klippet alt det farvede hår af (mine længder blev afbleget lyse for nogle år siden) og der er nu kun lidt lyse totter i pandehåret tilbage.
Jeg er så glad for længden – og det er ret meget nemmere med denne længde når man har en 7 måneder gammel pilfinger der skal hive og røre ved alt. Og så er det sundt! Ikke flere afblegede og slidte spidser.

Læs også: Denim nederdel og lidt om weekenden

Lige nu (kl. 08.40) sidder jeg og drikke morgenkaffe og venter egentlig bare på at Karla vågner, så hun kan få tømt mælkekartonerne inden vi skal ud af døren. Den står nemlig på mødregruppe hygge kl 10. Jeg tror vi skal ud og gå en lang tur i det gode vejr når vi er færdige og så skal resten af dagen vidst bare bruges på at hygge med Karla og så er der lige en pokkers masse vasketøj der venter. I må have en dejlig torsdag!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINE SAGER TIL SOVEVÆRELSET