8 TING DU KAN LAVE I EFTERÅRSFERIEN I SOMMERHUS

PODCASTS DU SKAL HØRE #10

Det er endnu engang blevet tid til podcast anbefalinger her på bloggen. Jeg er vel lidt småafhængig og lytter til podcast hver dag – måske I kan fornemme det, eftersom dette er 10. indlæg i “serien” med 3 anbefalinger hver gang, høhø. Jeg hører faktisk aldrig musik længere, jeg synes det er meget federe at lytte til podcasts. Denne gang vil jeg anbefale “Sitter”, “Helt ærligt mor” og “Tue og Tonys tv-klub – gift ved første blik”.

Læs også: Podcasts du skal høre #4

1. SITTER
Sitter er en forholdsvis ny podcast som er lavet af Signe Lindkvist og Iben Hjejle. I hvert afsnit har de forskellige emner på deres “dosmerseddel” som de så taler om. De er to ret sjove damer og jeg elsker at lytte med. En rigtig hyggelig og sjov podcast.

2. HELT ÆRLIGT MOR
En skøn podcast af Sisse Sejr, som er helt ideel hvis man er mor. Der er gæster med i hvert afsnit og der diskuteres og tales om mor livet. Emner som morkroppen, graviditet og fødsel er nogle af de ting der er oppe og vende. Jeg synes virkelig det er interessant at lytte til denne podcast nu når man selv er forholdsvis nybagt mor. Særligt afsnittet med Cathrine Widunok Wichmand ramte plet. Her blev der talt om det at kæmpe for at blive gravid – og så endelig blive det. Jeg havde en klump i halsen og måtte også lige knibe en tåre undervejs.

3. TUE OG TONYS TV-KLUB – GIFT VED FØRSTE BLIK
Jeg elsker tv serien “Gift ved første blik” og i denne podcast gennemgår de to radioværter hvert afsnit efter de er blevet sendt i tv. De har også gæster med hver gang – blandt andet tidligere deltagere fra programmet. Det er virkelig en sjov og god podcast.

Læs også: Podcasts du skal høre #7
Læs også: Podcasts du skal høre #9

4 kommentarer

 • Leah Rundblad

  Jeg er sleeet ikke med på det der podcast. Jeg forstår det slet ikke 😅 Men i morgen på gåtur med barnevognen skal jeg høre den, som alle taler om: Mørkeland. Er spændt på om det er noget for mig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Du må dælme i gang så! 🙂

   Du vil elske Mørkeland hvis du er til uhygge i største grad. Det er min favorit podcast 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God anbefaling. Nr 2 og 3 må jeg kigge nærmere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 TING DU KAN LAVE I EFTERÅRSFERIEN I SOMMERHUS