ET TWIST AF LEO OG LIDT OM UGENS PLANER

SAMME MÅNED SIDSTE ÅR – OKTOBER 2017

En ny måned er i gang og jeg kigger derfor endnu engang ét år tilbage og ser på hvad sidste års oktober bød på. Oktober 2017 bød (blandt andet) på…

… en frisørtid. Jeg fik klippet mine slidte spidser og jeg har ikke været til frisør siden. Det trænger derfor i den grad til at blive klippet, så i næste uge skal jeg afsted. Der skal en masse cm af – og så har jeg ikke helt besluttet mig for hvordan det skal farves – og om det overhovedet skal farves. Jeg glæder mig i hvert fald uanset hvad.

…et nyt familiemedlem. D. 11. oktober fik Birk og jeg en lille nevø, Villads. Jeg husker tydeligt dagen. Birks brors kæreste var gået en masse dage over tid, så hver dag tjekkede jeg hele tiden messenger for at se hvornår hun sidst havde været online haha. Lige præcis den dag havde jeg slet ikke tjekket, og så fik jeg en besked fra hende med et billede og teksten “jeg har en du skal hilse på….” Der var ikke et øje tørt og dagen efter var vi på sygehuset for at se den lækre lille fyr. Jeg fik også lidt et sug i maven da vi sad der på patienthotellet – for jeg skulle nemlig føde på samme sygehus 5 måneder senere (som så blev til 5,5 måned senere #stædigunge) – og kunne nu slet ikke vente til det blev vores tur.

…min fødselsdag. Jeg fyldte 27 d. 30 oktober og havde inviteret familie og svigerfamilie på aftensmad. Jeg havde lavet et kæmpe tapasbord (I kan se flere billeder HER). Det var mega lækkert og hyggeligt. I år bliver det vidst mere stille og roligt, og uden gæster og middag.

…gåture i naturen. Jeg fik gået en masse ture og havde taget Ludwig med på nogle af dem. Jeg gik særligt meget i skoven. Der er simpelthen ikke noget smukkere end en efterårsskov og jeg glæder mig til at komme i skoven igen i år – denne gang med barnevognen.

…en halvvejs færdigbagt lillefis. I oktober sidste år var jeg 20 uger henne og dermed halvvejs igennem graviditeten. Det var en kæmpe milepæl at nå dertil og maven begyndte for alvor at vokse sig stor og vi spekulerede meget på hvad det var for en lille en der gemte sig i maven. Jeg begyndte også på det tidspunkt at døje ret meget med plukveer, så varme karbade var et kæmpe hit.

…mine niecers fødselsdag og min storesøsters fødselsdag. Mine niecer Astrid og Vigga blev 2 år d. 19. oktober og det skulle selvfølgelig fejres. I år bliver de 3 år (surprise) og igen i år skal vi fejre deres fødselsdag. Min søster havde også fødselsdag i oktober (jep, der er masser af fødselsdage i denne måned her i familien) og vi fejrede hende med sushi.

Læs også: Samme måned sidste år – september 2017

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET TWIST AF LEO OG LIDT OM UGENS PLANER